Gezichten Metaliglow - 03Ongelooflijk veelzijdig en heel afordable Bronzer - Het is een must product uit te proberen !!


Faces Metaliglow is één van de meest veelzijdige make-up producten. Het is een multi-purpose vloeibare make-up fantastische producten die ik gebruik als een primer oogschaduw, highlighter en een face-verlichting. Hij heeft een fantastische faciliteit die gelijkmatig verspreidt over de huid, het verstrekken van een lichtgevende finish. Het is verrijkt met kleine deeltjes van glitter van goud, dat een heldere afwerking van de huid geven. Nu, laten we eens kijken hoe het product is verdwenen.

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 6900 15 ml.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Mijn ervaring met Faces Metaliglow 'Shadow 3':

Ik noem dit product mijn kleine pot met goud, omdat het lijkt zo. Het komt in een kleine glazen fles met een schroefdop. De mond van de fles is smal genoeg om slechts kleine hoeveelheden verschaffen van product bij de tip. Maar, ik heb nog steeds erg voorzichtig te veel product om lekkage te voorkomen, niet te verwijderen zijn. De glazen fles is ook gevoelig voor breuk. Idealiter zou ik de voorkeur hebben gegeven plastic verpakkingen, want het is veel soepeler.

Metaliglow in 'Shadow 3' is een schaduw koper goud afgezwakt met gouden glitters minuten dat bijna alle huidtinten past. Ik zal de herziening van dit product als een oogschaduw primer highlighter en verlichting.

Hoe oogschaduw primer:

Ik dit product van toepassing over het gehele ooglid vanaf de wimperlijn aan de vouw en laat gedurende een minuut voordat je oogschaduw toe te passen op het. De plot van deze vloeistof is een beetje 'dun, en dit helpt om soepel en gelijkmatig verspreid. Ik breng mijn oogschaduw op. Ik vind dat het gebruik van dit fonds onder mijn oog make-up geeft een betere pigmentatie aan mijn oogschaduw en verhoogt de slijtage van de tijd ook. Soms gebruik ik matte schaduwen onder de ogen om ze zachter te maken en geef mijn ogen een subtiel licht. Het uitoefenen van excessieve einde maakt echter mijn oogschaduw buigen en kijken ongelijk, dus ik moet heel voorzichtig zijn over het bedrag dat ik van toepassing te zijn.

Als een markeerstift:

Ik gebruik mijn ringvinger om dit toe te passen als highlighter op mijn wangen en voorhoofd botten. Ik gebruik ook op de brug van mijn neus, om ze beter te maken en geven een scherpe definitie. Dit product garandeert een zeer subtiele glans aan de huid en de kleine deeltjes glitter maken de huid gloed. Als highlighter, dit product duurt op mijn huid voor ongeveer 3-4 uur als set met poeder. En dan verdwijnt zonder achterlating van enige glitter deeltjes. Nogmaals, ik moet voorzichtig zijn met het bedrag dat u gebruikt te zijn, als te veel van het kan je huid eruit ziet als een glitter bal vettig te maken.

How To Skin Illuminator:

Voor 's avonds als ik wil dat mijn hele gezicht te gloeien, meng een zeer klein deel van Metaliglow met mijn vloeibare foundation en breng het over je hele gezicht en hals. Dit verlicht het gezicht en geeft een glans. Ik zorg ervoor dat ik gebruik een matte poeder om dit in te stellen als het maakt mijn gezicht er vettig na 1-2 uur, met name de neus en voorhoofd. Dit product niet prikkelend voor mijn gevoelige huid en kan gemakkelijk worden verwijderd met een gezichtsreiniger basis.

Samengevat, het product, ben ik het opschrijven van de voors en tegens hier:

Pro:

  • Multifunctioneel product dat gebruikt kan worden als een oogschaduw primer highlighter en verlichting.
  • Verbetert de pigmentatie van de oogschaduw en maakt ze langer meegaan.
  • Benadrukt het gezicht zonder te kijken sprankelende en geeft een subtiel licht.
  • Het is niet de huid enkele wijze irriteren.
  • Het kan gemakkelijk worden verwijderd met een detergens.

Tegen:

  • Een beetje 'te duur.
  • Verpakkingen lastig dat onderworpen lekkage en breuk.
  • Moet worden gebruikt met mate, anders veroorzaakt oogschaduw vouw.
  • Het maakt mijn gezicht in vet, als niet ingesteld met een matte poeder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha