GEWOONTEN leeftijd 10GEWOONTEN leeftijd 10

Een van de dingen die velen van ons het meest bang is vroegtijdige veroudering. We willen niet te snel oud worden, en velen van ons niet eens willen onze ware leeftijd kijken. In plaats daarvan willen we kijken jonger, koesteren in de fontein van de jeugd voor zo lang mogelijk.

Maar als je jezelf voortdurend te controleren de spiegel elke ochtend en zorgen dat je heel snel verouderen, wilt u misschien een kijkje op uw gewoonten te nemen. Yup, is het vaak deze "kleine dingen" die vroegtijdige veroudering veroorzaken. Dus, laten we een kijkje nemen op 10 gewoonten die leeftijd.


1. Lounge veel rond

Veel mensen genieten van thuiskomen van het werk en schop terug in de voorkant van de televisie. Het helpt ons te ontspannen en te verlichten van de stress van het werk. Maar als je geen oefening, het kan goed worden het toevoegen van een paar jaar op je gezicht.

Als je verbrandt minder dan 500 calorieën per dag, je ook jezelf in gevaar brengen van een vroege dood. Leven het leven van een couch potato het is direct gekoppeld aan ziekten zoals diabetes, kanker en hart-en vaatziekten.

2. binge drinking

Een paar drankjes op een vrijdagavond na het werk is een gewoonte gedeeld door veel van ons. Het is leuk om uit te gaan met collega's, en hebben een lach over een paar drankjes. Maar als je meer dan een paar te hebben, kon je jezelf in gevaar brengen van voortijdige veroudering.

Terwijl matige consumptie van alcohol is eigenlijk aanbevolen, binge drinken is zeker niet. Niet alleen kunt u 5-6 drankjes in een nacht zetten geen druk op je organen, zoals het hart en de lever, maar het kan ook leiden tot de huid om rimpels en verzakken. Dat is niet cool.

3. Roken

Roken is een van de slechtste gewoonten die je kunt hebben als je probeert om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Roken heeft een negatieve invloed op vrijwel elke cel in je lichaam - en dat is veel cellen, eigenlijk triljoenen!

Niet alleen dit maar roken brengt ook het risico van het ontwikkelen van bepaalde vormen van kanker, zoals longkanker, maag, mond, keel, nieren, bloed en blaaskanker. Het goede nieuws is dat als je de kicken, zul je voelen en zien de voordelen vrijwel direct. Uw huid zal frisser en gezonder uitzien, en je vertragen van het verouderingsproces. Nog zeker geen verloren zaak.

4. drinken met een rietje

U hebt waarschijnlijk gezien veel dames nippen hun drankjes met een rietje, en misschien heb je het zelf doen. Wat ook de reden om te drinken door een rietje, zijn er eigenlijk

geen

voordelen voor de gezondheid. In feite, nippen door een rietje is eigenlijk heel slecht om de tekenen van veroudering te moedigen.

Wat er gebeurt is dat je pucker uw lippen terwijl u geniet, en dit helpt om lijnen rond de lippen vormen. Na verloop van tijd wordt de huid uitgerekt tot het einde verliet met permanente lijnen glimlachen. Deze plooien zijn een onfeilbaar teken dat je ouder dan je werkelijk bent. Oeps!

5. Het verlaten van het huis zonder zonnebrandcrème

Het huis verlaten zonder zonnebrandcrème, ongeacht het koken temperaturen en een grote gele bal in de lucht te zeggen: "Ik ga om te branden you" is nog steeds erg makkelijk om te doen, en velen van ons doen. Of we gewoon vergeten om zonnebrandcrème toe te passen, of zijn we te snel te doen. Of dat, of worden verondersteld om uit te gaan voor een paar minuten zonder zonnebrandcrème "is niet zo slecht."

Maar het is. Zelfs wandelen uw hond gedurende 15 minuten zonder zonnebrandcrème kan ernstige schade van de zon veroorzaken. Na verloop van tijd kan deze 15 minuten blootstelling ernstige schade aan de huid, waardoor je sneller verouderen dan verwacht.

6. Gebrek aan slaap

Zelfs als je dertig jaar kan het zo gemakkelijk om te geloven dat je nog kunt genieten van de gewoonte van het gaan naar een tiener slapen. Immers, je bent pas 30, toch? Part-ay!

Maar nee. Nee. Als je ouder wordt, je echt nodig hebt om te beginnen met het krijgen van meer slaap. Tuurlijk, kan het moeilijk zijn als je een hoop werk te doen, en dat het kan nog moeilijker zijn als je een box set te herstellen. Maar gebrek aan slaap kan je moe en oude kijken. Daarnaast kan ook het risico van diabetes, gewichtstoename en hoge bloeddruk.

7. Candy

Iedereen houdt van een beetje 'snoep en toe, maar de snoep moet worden gezien als beloning aan het einde van een week in druk. Het moet de norm zijn. Bijvoorbeeld, als je eet snoep elke keer dat je een film kijken, je bent in de problemen.

Zie, het suikergehalte in de traktaties is echt slecht voor je huid. Wat er gebeurt is de suiker hecht aan eiwitten om nieuwe moleculen, bekend als glycatie eindproducten. Wanneer deze beginnen te ontwikkelen met een hogere snelheid, ze eigenlijk binnenvallen beschermende proteïnen van de huid, zoals collage en elastine. En dan vallen ze. Daardoor uw bedrijf en de huid elastisch droog en bros. Hmm.

8. gebrek aan groenten en fruit in uw dieet

Voor een gezonde, stralende huid, moet je fruit en groenten in uw dieet. Als u live op junk food en vlees, misschien voel je je meer vervuld in je maag, maar je zal worden met alle tekenen van voortijdige veroudering.

Volgens deskundigen, de beste fruit en groenten je kunt eten voor de jongere huid gekleurde degenen: gele paprika, bieten, kiwi en ga zo maar door. Je moet er ook voor zorgen dat u genoeg omega-3 vetzuren, die kunnen worden verkregen uit vette vis.

9. Stress

Wanneer we gestresst, we eigenlijk voelen ouder. En als je in de spiegel kijkt, zijn we zeker dat we kijken ook ouder. Dus als je gestresst bent, je echt nodig hebt om te werken aan de situatie te verhelpen.

Identificeren van de triggers van stress en proberen te werken op hen. U kunt niet alle bronnen van stress te verwijderen uit je leven, maar je kunt de triggers en hun impact te minimaliseren. Daarnaast kunt u de dingen om stress te verminderen, zoals lachen, een vakantie of ga voor lange wandelingen te doen.

10. Alleen eten wanneer je honger

Als je wacht tot je net als gewoon echt honger hebt voordat je eet, kun je ervan uitgaan dat je doet je lichaam een ​​gunst. Immers, je eet als je honger hebt en dan ben je niet binge op junk.

Maar wacht tot je honger kan leiden tot te veel eten, wat op zijn beurt kan leiden tot overgewicht en vroegtijdige veroudering. We moeten niet genieten van snacks, maar zorg ervoor dat ze gezonde snacks. Bijvoorbeeld, amandelen, cranberry of pompoenpitten.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha