Geweldig 10 tips over hoe je een JONGEN VERKRIJGENGeweldig 10 tips over hoe je een JONGEN VERKRIJGEN

We dachten dat, voor de verandering, moesten we een iets andere aanpak dan gebruikelijk te nemen in een poging om de eeuwige vraag te beantwoorden: '? Hoe maak je een vriendje 'Dus vroegen we een van onze vrienden gemaakt welk advies ze zouden geven aan iemand op zoek naar een nieuwe partner in het leven en hier zijn ze tien tips over hoe je een vriendje, een beetje' koud, maar misschien effectief oogpunt van het bedrijfsleven:

Stap 1:. Neem een ​​inventarisatie

Neem een ​​goede blik op jezelf. Je bent mooi, je bent speciaal, en er is maar één van jullie over de hele wereld. Er is niets mis met het zijn enig, dus neem de tijd om de juiste man te vinden; Je wilt niet wanhopig te verschijnen.


Stap 2:. Gelooft u in uw product

Geloof in jezelf en anderen in je geloven. Als je vertrouwen in jezelf hebben, dan is dat het vertrouwen zal laten zien in alles wat je zegt en doet en vergeet niet, mannen liefde vertrouwen meisjes.

Stap 3:. Definiëren van uw doelgroep

'Hoe kan ik een vriendje', moet niet je enige vraag zijn. Bepaal wat je wilt van een man. Als je niet weet wat je zoekt, hoe weet je wanneer je hebt gevonden? Noteer een lijst van alle belangrijke functies die u nodig hebt, zowel degenen die verhandelbaar zijn en welke niet zijn, maar niet altijd verwachten dat een tien op tien, misschien moet je ergens een compromis.

Stap 4:. Maak een plan

Nu weet je wie je bent en wat u zoekt, maak een plan! Uw ideale man is niet van plan te kloppen op de deur onverwacht een nacht te komen en te laten zien aan jou, dus hoe ga je doen om hem te vinden?

Stap 5:. Network

Verbreed je horizon een beetje 'en krijg meer. Word lid van een club, neem een ​​hobby of leer een nieuwe vaardigheid. Veel plezier en uitbreiden van uw netwerk van vrienden. Hoe meer mensen die je ontmoet, hoe meer kans je hebt van de vergadering of aan de heer Recht te worden gepresenteerd.

Stap 6:. Advertising

Hoe maak je een vriendje in de hectische wereld van vandaag te krijgen? Steeds meer mensen maken gebruik van online dating als een manier om hun nieuwe partner te ontmoeten, is een geweldige manier om in contact te komen met iemand die nieuw is en wat meer is, een deel van het harde werk van het vinden van een geschikte partner voor u gedaan! Start met online dating sites gratis als je geen geld wilt uitgeven.

Stap 7:. Spruce showroom

Persoonlijkheid en compatibiliteit zijn de belangrijkste aspecten van een vaste relatie, maar zorg ervoor dat je probeert je best om geen pijn. Vergeet niet, de man van je dromen kan worden in de nieuwe club net toegetreden, dus klaar, voor het geval.

Punt 8:. Kwalificeer je prospect

Een goede verkoper zal altijd kwalificeren hun vooruitzichten of, met andere woorden, er zeker van zijn dat elke man die je ontmoet voldoet aan uw criteria, is geïnteresseerd in dezelfde dingen die je en wil dezelfde dingen uit een relatie die wordt gedaan. Omdat het een beetje 'ongevoelig voor deze, zal ik niet uw tijd verspillen, denk je niet?

Stap 9:. Customer service te behouden

Als je eenmaal bent begonnen dating, moet u niet vergeten dat elke relatie vergt inspanning en tijd. Probeer niet om een ​​verslag van een tekst of Facebook te voeren, uit te gaan met de man en doe leuke dingen. Dit is de enige manier waarop je echt gaat om elkaar goed te leren kennen.

Stap 10:. Ga niet voor te snel sluiten

Als u zich afvraagt ​​hoe je een vriendje voor een behoorlijk lange tijd, niet proberen om dingen te haasten. Springen naar bed te vroeg zal een indruk totaal verkeerd te geven en kan u laten denken dat je zijn erg grappig, maar niet een vriendin materiaal. Bovendien, terwijl het huwelijk en kinderen je uiteindelijke doel kan zijn, ga niet flappen dat men te vroeg of als het je zult schrikken!

Dus dat is het; een bedrijf koud, ongevoelig en zeer vergelijkbaar plan om u te helpen uw nieuwe man te vinden. Het kan niet de manier waarop ze in de films, maar dan is dat niet het echte leven, is het niet? In de wereld van vandaag, kan het mooie jonkvrouw zich niet veroorloven de tijd om te zitten in haar toren te wachten op haar prins te rijden om haar te redden, die een beetje 'te veel in het werk moet zetten komen!

Voel je vrij om hun dating tips over hoe je een vriendje in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   2
September 27, 2015 | 18:13:52 | later 5 uur

fantastische website!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha