Gevolgen van alcoholgebruik op de gezondheidDe effecten van alcohol op de gezondheid, zowel fysiek als mentaal, worden niet in aanmerking genomen als het gaat om vrije tijd en triviaal.

Gevolgen van alcoholgebruik op de gezondheid

Er zijn talloze studies dat er geen twijfel over bestaan ​​dat de cursus gewone en overmatig alcoholgebruik invloed op bijna elk systeem en lichaamsweefsels veroorzaken van aandoeningen, ziekten en neuronale dood vertrekken. De ziekte het meest geassocieerd met zwaar drinken is levercirrose.

Gevolgen van alcoholisme emotionele gezondheid

Wanneer alcohol in de bloedbaan en de hersenen bereikt, kunnen we de onmiddellijke effecten zien. Hoewel slaperigheid eerst kan produceren dan in de meeste gevallen, agressie, geweld, en uiteindelijk kan leiden verergert of trekker, bij patiënten met aanleg, psychische stoornissen zoals depressie, angststoornissen, slaap, emotionele instabiliteit en andere psychiatrische.


Veel van de mensen die overmatig alcohol te consumeren of de afhankelijkheid hebben gegenereerd wordt gekenmerkt door emotionele onvolwassenheid, die wijzigingen van de wil, gebrek aan zelfbeheersing, lage frustratietolerantie, een laag gevoel van eigenwaarde en slechte sociale vaardigheden presenteert. Alcohol maakt desinhiban en hebben een vals gevoel van eigenwaarde en Dummy Security.

Alcoholisme onder jeugd en gezin

Alcoholisme is vooral gevoelig bij jonge volwassenen en tieners, omdat ze in een tijd dat het bouwen van hun karakter en persoonlijkheid, of het nu is gevestigd in de gewoonte van overmatig alcoholgebruik, markeren de evolutie van hun relaties, sociale en emotioneel werk.

Onder de emotionele instabiliteit dat jongeren op het moment van de adolescentie, de groep en vriendschappelijke betrekkingen zijn een belangrijk punt, dat is de reden waarom jonge mensen consumeren bijna altijd gepaard.

De informatie, open communicatie en acceptatie van de familie zijn de basis voor deze jongens weten hoe ze het pad te kiezen onderscheiden.

Alcohol en andere drugs of stimulerende middelen zijn niet verwant om plezier te hebben, maar eerder omdat ze geven een vertekend beeld van de persoon, kan verkeersongelukken veroorzaken en hebben de neiging om de persoon te marginaliseren omdat ze problemen en geschillen in de groep leiden.

Alcohol is schadelijk en hun familie en sociale omgeving te vernietigen maakt het staat werkniveau en voorkomt dat u van het hebben van gezonde relaties die vreugde en welzijn te brengen, in de uiteindelijke analyse, is het erg moeilijk voor hem, een leven waarin ik kan tevreden zijn in elk facet gewoon alleen en geïsoleerd.

De bevoegdheid om het lichaam te reinigen

Om te voorkomen dat overbelasting van de lever: een dieet op basis van de consumptie van biologische producten en graan, het elimineren van vet voedsel, gebakken, gekookt, zoet, en geen voedsel, rood vlees, eieren, volle melk, ghee. Het moet de gerechten op basis van ijzer, gestoomd, gekookt en gebakken, al voorkomt overbelasting van de lever verhogen.

 • Groenten en fruit overvloedig, en voor de productie van vitaminen, mineralen en antioxidantia. Vooral artisjok oefenen een beschermende werking van de lever, wortelen en bieten, rucola, appel en peer, knoflook en ui, avocado. (Vermijd: banaan, abrikoos, meloen en pruimen, spruiten, komkommer, spinazie)
 • Granen: rijst, boekweit, maïs en haver met name gebaseerd op de inhoud van arginine die zal helpen bij het ontgiften van de lever.
 • Peulvruchten: van alle soorten.
 • Specerijen en kruiden als cúrmuma, tijm, basilicum.
 • Extra vergine olijfolie eerste koude persing. U kunt een geweekt met deze olie gebaseerde kurkuma en kurkuma, tijm of basilicum om te garneren salades te maken.
 • Algen: omvatten alle soorten van algen in het dieet om remineralisatie te vergemakkelijken.
 • Noten en zaden: noten, sesamzaad.

Geneeskrachtige planten

 • Paardenbloem.
 • Mariadistel.

Integratie voor ontgifting

 • Alg Chlorella.
 • Debug olie en citroen (vasten neem een ​​eetlepel olijfolie met een vleugje citroen voor 15 dagen minimum)
 • Infusies nemen drie infusies per dag (een ernstige mogelijke formule: Paardebloem + Milk Thistle + berken + lime)
 • Vit B3 en B6, in uitgebalanceerde formule.
 • Voedingssupplement.

Andere therapieën om de gevolgen van alcoholisme in de gezondheid te verlichten

Van persoonlijke keuze, zal bijdragen tot het verbeteren van stemming, angst, depressie, verhoogt het gevoel van eigenwaarde en het verzachten van de effecten van alcohol op de gezondheid:

 • Oefening: wandelen, hardlopen, dansen, yoga, chi kung, zwemmen, aerobics, pilates, vechtsporten, enz: alle hulp om de stemming te verbeteren
 • Technische aard: Bach Bloemen, reflexologie, reiki, massage, oor acupunctuur, lymfedrainage.
 • Technieken om emoties en sociale vaardigheden beheersen: EFT-Emotional Freedom Techniques, NLP, Coaching, Psychologie, hypnose, meditatie.
In alle gevallen is het raadzaam om contact op met uw arts, therapeut of andere gekwalificeerde zorgverlener. De informatie in dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha