Gevaren van Onze Vanity !!

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 25, 2015 Admin Schoonheid 0 10


Oh de lengtes gaan ze om perfecte huid, mooi haar en zien er prachtig uit. Maar we hebben nooit beschouwd als de prijs die we betalen voor het?

Hoeveel van ons zijn zich ervan bewust dat achter die spiegels en glas in die spiegels op de loer liggen enkele van de meest gevaarlijke chemische stoffen die kunnen onszelf ook indienen?


Maar hoe kun je vragen? Dit komt omdat niet alle producten in de ingrediëntenlijst op worden gezet! Ja, dit wordt gedaan. De FDA en andere soortgelijke organisaties wereldwijd hebben de controle over wat er in het voedsel en medicijnen die we nemen, maar niet op wat er gebeurt in de beauty producten! Dit werd beslist door een groep onderzoekers, die de lijst van ingrediënten aanvaardbaar dicteren. Sommige redelijk toch? Maar het probleem begint met het feit dat deze wetenschappers zijn geselecteerd en aangeworven maar degenen peope die daadwerkelijk produceren en verkopen van deze producten. Is er iemand af hoe deze beurs voor iedereen kan zijn? Het is niet. In veel gevallen worden veel ingrediënten gevonden om nog gebruikt worden tegen het advies en de petitie van de FDA en andere organisaties.

Als we ooit beseffen dit? Nou ja, in ieder geval het duurde meer duidelijk geworden in de westerse wereld en Amerika. Environmental Working Group ging door en deed een onderzoek en vond dat 7500 produceerde slechts een slechts 29 waren eigenlijk veilig te gebruiken!

Hier zijn een paar ingrediënten die ik weet zeker dat je gewend bent op de lijst van een product. Maar dan bent u op de hoogte van de resultaten die voortvloeien? We beginnen met de eerste kleine stap in dit bewustzijn hier. We weten zeker dat je het met ons eens als we zeggen dat absoluut moet worden verboden voor het leven !!

Koolteer:

Dit is een ingrediënt wordt doorgaans aangetroffen in haarkleurmiddelen. Het hoeft niet een beetje 'kleurverandering wilt, is dat wat permanente kleurstoffen zijn voor niet. Breng een beetje 'pep en plezier in onze ogen. Het probleem is dat al deze kleuren nodig opnieuw aanbrengen. Wat maakt het nog erger is dat onderzoek heeft aangetoond dat 19% van blaaskanker in Amerika laten een directe link naar het gebruik van permanente haarverf met dit ingrediënt. Schokkende ja? Dus hoe komt het dat dit ingrediënt is nog steeds in de lijst van ingrediënten aanvaardbaar?

Alpha hydroxy zuren ( AHA ) En beta hydroxyzuren (BHA):

Dit is een gemeenschappelijk ingrediënt van de producten, zei om rimpels te verminderen en te verwijderen vlekken, enz., Maar hij vergat om de kleine weinig effect te vermelden. Deze leiden tot de oorzaak van huidkanker zoals verdubbeling gevolg van UV-schade aan de huid. Dit was na een studie uitgevoerd door de FDA in Amerika. Maar wat konden ze doen? Het principe is nooit gekomen aan de lijst. Hoe meer kon bereiken was een waarschuwing op het product zegt dat het moet worden gebruikt met zonnebrandcrème. We afvragen hoeveel die door het feit dat de bedrijven wetenschappers die deze beslissingen zijn.

Ftalaten:

Nou, ik weet zeker dat dit is een favoriet ingrediënt voor vele vrouwen! Verzacht de huid, verbetert de geur. Wow wat kun je nog meer vragen? Misschien het feit dat de resultaten van het onderzoek geven naar het feit dat deze ook leiden tot aangeboren afwijkingen en beschadigingen van leven voor het mannelijke voortplantingssysteem. Yup dit is ook waar. Het probleem is dat we niet echt kunnen zeggen hoe veel producten bevatten dit ingrediënt dat onder het label bedrijfsgeheimen vallen en bedrijven zijn niet verplicht om ze te tonen! Een wetsvoorstel is opgenomen in de VS, maar slaagde er niet daar, maar dank God voor het feit dat dezelfde factuur ontmoette een ander lot in Europa! We vragen ons af wat het resultaat naar India zou zijn geweest.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha