GEVANGEN! Kareena Kapoor zonder make-up!Kareena Kapoor is de onbetwiste koningin en een van de beste actrices op zoek naar de Bollywood industrie. En 'in de volksmond bekend onder zijn bijnaam "Bebo". Kareena is de ster van de iconische vier-generatie familie die Kapoor Bollywood gaf enkele van zijn beste acteurs en actrices.

Ze maakte haar debuut met Abhishek Bacchan in de "vluchtelingen". De film niet blijken te zijn een succes te zijn, maar het potentieel als actrice Kareena was zeer erkend. Zijn film 'Kabhi Khushi Kabhi Gham "gaf haar erkenning als actrice. Zijn carrière kreeg een grote tegenslag in 2002, toen al zijn films in de box office zijn mislukt. Maar later zijn rollen in "Chameli" en "Dev" was alom geprezen en onder de indruk al zijn critici die eerste geloofde dat Kareena is een ster, geen acteur.


Maar het was zijn film "Jab We Met", die haar enorme succes als een van de beste actrice van Bollywood gebracht en vestigde zich. En nu, met een aantal van de grootste hits afgeleverd in de box office, is een van de best betaalde actrices in Bollywood.

Men kon nauwelijks opmerkt actrice verlaten zonder lagen van de stichting, maar Kareena heeft herhaaldelijk geconfronteerd met de shutterbugs met zijn gezicht gewist. Het heeft een natuurlijk perfecte huid met peachy en room teint, rode wangen en stralende huid. Ze is een actrice die mooi staat, zelfs zonder make-up.

Hier zijn enkele van de foto's van Kareena Kapoor zonder make-up.

Kareena ziet er zeer chique in een gedrukte rok door Alice en Olivia en een witte zien via jasje met een oranje bikini top eronder. Ze ziet er erg fris, zelfs met make-up minimaal. Zoals je kunt zien wie draagt ​​alleen kohl en niets anders, zelfs niet een lipgloss. Het werd opgevoed met haar man voor de verjaardagsfuif van Kunal Khemu mei 25. Kareena zonder make-up is zeker niet hard op de ogen in deze foto!

Deze foto werd genomen op het bezoek aan het heiligdom van Saint Kareena Khwaja Moinuddin Chishti. Kareena was daar naartoe gegaan om Chadar bieden en bid voor het succes van zijn film "Fida". Dit gaat back to back 200 Geen wonder dat probeert zo mollig en mollig in deze afbeelding. Maar ook zonder Kareena Kapoor ziet er natuurlijk mooi hier!

Kareena Kapoor werd gespot op de vertoning van haar man "Go Goa Gone" op 9 mei 201 Kareena verschijnt in pyjama en een eenvoudige tee en een stal. Kareena heeft een onberispelijke gevoel voor stijl, maar het wordt gezien hier in een ongedwongen met achterlating van de stijl diva Kareena. Ze werd vergezeld door haar zus Karisma en beau Saif Ali Khan.

Kareena is hier gespot voor het huis van Malaika en Amrita dag na handgemeen beruchte Saif de krantenkoppen had geraakt. Kareena hier ziet er erg bleek, geen make-up dan ook en met een lichte donkere kringen onder de ogen. Ze is gekleed in een eenvoudige lichte rode tee en leggings. En 'heel duidelijk dat Kareena sterk wordt beïnvloed door de tiff en het nieuws verspreid door de media.

Kareena in deze afbeelding ziet er ook heel erg bleek, beroofd van slaap en vermoeidheid. Zonder haar Kajal regelmatige en hoogtepunten, het lijkt een heel gewoon meisje hier, zeer in tegenstelling tot haar. Als je goed kijkt, zul je ook merken vlekken op het gezicht. Kareena serieus moet zijn optredens sans make-up te stoppen. We houden allemaal van de meest glamoureuze Kareena.

Hier Kareena Kapoor zonder make-up werd gespot op de internationale luchthaven van Mumbai in een gele top en jeggings. Zag er fris en levendig, in tegenstelling tot sommige van zijn publieke optredens sans make-up en dat is hoe we haar graag.

In dit Kareena wordt gezien bij de luchthaven, het controleren van zijn paspoort, tickets en kaarten. Zoals gebruikelijk, gekleed terloops in een spijkerbroek en een groen shirt zonder make-up. Haar roze kasjmier sjaal suggereren dat ze kon stoppen op een koude plaats. Kareena zonder make-up is glam koningin, maar het is zeker een mooi meisje!

Dit beeld van Kareena Kapoor zonder make-up werd genomen na haar huwelijk met Saif Ali Khan, waar zie je het verlaten van Mumbai voor huwelijksvieringen posten. Ze werd vergezeld door haar zus en vrienden.

Deze foto werd genomen een paar weken voor haar bruiloft. Zowel Kareena en haar vriend hebben hun weg naar het vliegveld en het zag er erg veel op een mooie dovey paar. Kareena ziet er absoluut levendige en verrassende, zelfs zonder make-up in dit aspect. Hij droeg een t-shirt en zweet broek casual blauwe gepaard met grote tinten. Duidelijk niet een van zijn beste make-up looks.

Kareena Kapoor werd genomen op de internationale luchthaven in Mumbai, waar hij zou vertrekken naar Delhi voor een persconferentie Filmfare. Zoals gebruikelijk, zoals de meeste van zijn luchthaven optredens, gekleed terloops in een figuur knuffelen t-shirt en spijkerbroek. Ze voltooide de look met een schoudertas, laars bruin en oranje nagels lakken. Beter dan de meeste van zijn de glam look.

Afbeeldingen: Google, Indiatimes, Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha