Geschenken van de Pensioen richtlijnen voor directeurenVier de pensionering van een collega, een familielid of vriend door hem te eren met een gedenkwaardige gift afspiegeling is van zijn jaren van dienstbaarheid aan de gemeenschap. Bij het zoeken naar opties die van toepassing zijn, vragen om academische adviseurs, docenten van de school en haar leerlingen voor creatieve ideeën en suggesties. Een inspanning leveren om de gave maanden om van tevoren te laten voor een persoonlijke inscriptie, indien nodig. Maak een groepsfoto van toepassing medewerkers en studenten, en dit opnemen in de vorm die aan het pakket.

Boeken

Een studiebegeleider helpt met pensioen te ontspannen in zijn eigen omgeving, waardoor de gave van boeken. Als u interesse getoond in het overnemen van de klassieke romans of zelfhulpboeken kan u helpen bij het plannen van de volgende fase van zijn leven, heb je verschillende opties. Toepasselijke titels zijn "Vanaf het voorzitterschap van de Adviseur van de begeleiding" door Judy Cohen en "Aanvaarding: A Legendary Guidance Counselor helpt Seven Kids Zoek Hogescholen en rechts zijn" door Dave Marcus. Ook van toepassing op effectengerelateerde persoonlijk afscheid als "The Bogleheads Guide 'de sociale zekerheid."

Art Prints

Zorg voor een gedenkwaardige gift inhuren van een lokale kunstenaar om het te maken. Breng een middag nemen van foto's van de binnenplaats van de school, met pensioen werkruimte kantoor van de directeur en de andere plaatsen in de school die van toepassing zijn. Beelden die gebeurtenissen of individuele activiteiten weerspiegelen naar school zijn ook belangrijke opties. Het maken van een schilderij op doek of hout ondersteuning, of ambachtelijke een meubelstuk, zoals een salontafel. Gebruik mozaïektegels in plaats van verf, en voeg een kit voor de lange termijn opslag.


Magazine Abonnementen

Abonnementen op tijdschriften biedt gepensioneerden de mogelijkheid om de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied, wanneer uit de lus blijven. Hebben betrekking op aspecten van academische of diploma. Breng de magazines "Chronicle of Higher Education ',' American School Board Journal" en "American Library Association" alles. "Psychology Today" en "Scientific American Mind" zaken die van belang ook aan de mensen die een gids voor het leven hebben aangeboden. Opties van persoonlijke belangen, zoals sport, hobby's, reizen en koken zijn ook geschikt.

Huisdecoratie

Help een begeleidingsadviseur passen met pensioen te gaan om meer tijd thuis door te brengen geven van geschenken die hem ontspannen en comfortabel in zijn omgeving voelt. Een bedlampje, worp deken of een stoel te lezen zijn van toepassing. Invloed lampvoeten met populaire citaten die de betekenis van het onderwijzen van kinderen. Maak dekens in huis met behulp van materialen in de school kleuren. Onder meer een beeld van de school mascotte, en weven pensioendatum rond de rand van de adviseur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha