Geschenk Ideeën voor Hard-to-Buy-For PeopleEr is niets beter dan het zien van de glimlach op iemands gezicht als ze een doordachte geschenk te openen. Het vinden van het perfecte cadeau voor dat hard-aan-kopen-voor persoon op uw lijst kan soms een hele klus die eindigt met een gift card te zijn. Toon uw doorzettingsvermogen en creativiteit bij het vinden van een unieke gift voor die moeilijke persoon te behagen op uw lijst. Hier zijn enkele ideeën om je slag te gaan.

Celestial Gifts

Voor de man Stargazer, de naam, en het opnemen van een ster achter hem aan en het frame van het certificaat en de sterrenkaart opgenomen. Een goed gesprek stuk, dat een leven lang duurt, kan een ster een deel van een grote romantische gebaar zijn.

Custom Portretten

Een leuk geschenk dat hem zal verrassen, hebben kunstenaars digitaal herscheppen een klassiek portret opknoping in een hol of kantoor. Draai de vrouw die je naar op Mona Lisa of een aantal andere klassieke onderwerpen van de kunst door middel van digitale verwerking. Een paar of een enkele persoon in staat om te genieten van het zien van hun gezichten in het schilderij zal worden "American Gothic", of als het onderwerp van "The Girl with a Pearl Earring."


Door de Minnaar Boek

Gretige lezers zijn soms moeilijk te kopen voor. Gift Cards passen meestal de rekening, maar niet over een persoonlijk tintje vereist een doordachte geschenk. Zet een nieuwe twist op het geschenk van een boek minnaar verbreding van de reikwijdte van het onderzoek. Voor haar, een armband Verboden Boeken maakt een politiek statement in stijl. Bedekt met kleine reproducties van de verboden boekomslagen, zegt armband, "Ik las verboden boeken", ideaal voor liefhebbers van de vrijheid van meningsuiting. Als alternatief, de aankoop van een kleurrijke mok beroemde schrijver Edgar Allan Poe, Jane Austen en andere beroemde schrijvers en dichters aan te kleden het lezen van iemands bureau of nachtkastje.

Voor Ouderen

Senioren hebben de neiging moeilijk te zijn om af te betalen, als ze hebben meestal alles wat ze willen en ze willen zuinig, vaak vermijden frivole geschenken die je zou willen om voor hen te kopen. Verrukking nemen van hen terug naar hun hoogtijdagen. Familie Classic toont van 1940, 1950 en 1960 zijn nu beschikbaar op DVD en zorgen voor veel plezier. Maken het nog interessanter, waardoor de oude mysterie-film, zoals die met. Voeg een schot van dikte om ze warm te houden tijdens het kijken naar televisie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha