Geschenk Ideeën voor een Godson GedooptEen doop is een speciale gelegenheid voor een familie, verwelkomen een nieuwe baby aan de wereld en de religie van hun ouders. Als peter, een draagt ​​een bijzondere eer en verantwoordelijkheid om te helpen bevorderen van de geestelijke groei van het kind. Markeer deze gelegenheid met een doop cadeau te petekind zal koesteren als hij ouder wordt.

Bijbel

Een traditionele doop geschenk is een persoonlijke bijbel aan het kind. Koop een Bijbel en krijg het monogram met de naam en datum van de doop van het kind. Een bezoek aan een dealer religieus om de perfecte bijbel voor uw petekind vinden. Schrijf een bericht op de dag van je doop petekind in dat hij houdt van lezen als je oud genoeg bent.

Chassis

Een klassieke doop geschenk is vaak gemaakt van zilver. Doe mee met deze traditie met een mooie zilveren frame. Hebben het frame gegraveerd met uw volledige naam en gegevens van de doop van het kind. Plaats een foto van uw petekind en zijn ouders dat de familie zal koesteren. Veel sieraden winkels verkopen zilveren frames en aanbod graveren diensten. Voeg een bijbelvers of religieuze sentiment op het frame, of gewoon versieren met een decoratief kruis.


Memory Book

Start een plakboek van je leven petekind voor nieuwe ouders. Onder meer foto's en geboortekaartjes en alles met betrekking tot de familie van het kind. Start pagina voor evenementen zoals verjaardagen, diploma-uitreikingen en partijen. Maak een pagina voor de doop met thema-stickers religieuze, bijbelse verzen en de beste wensen voor het leven van het geloof van het kind. Dit geschenk zal plezier brengen voor de komende jaren en het onthouden van uw petekind van zijn mijlpalen van het leven.

Wall Cross

Een teken van uw liefde familie schat is een houten wand kruis gepersonaliseerd met de naam van uw petekind samen met een traditionele gebed voor het slapen gaan. Selecteer een kleurenschema dat past bij de babykamer.

Jurk

Aanbod tot aankoop doopjurk voor de doop. Ouders kunnen naar hartenlust het toezicht op de plannen voor de dag, en waarschijnlijk een feestje later op, om iets uit hun to-do lijst te krijgen door de aankoop van de doopjurk. Beschouwen hun smaak als je het plukken van de jurk, want het is een belangrijke factor die u waarschijnlijk zal redden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha