Geschenk Ideeën voor de 18e verjaardag van een jongenDe 18e verjaardag is een mijlpaal. Algemeen gedacht aan het begin van de volwassenheid, een 18e verjaardag betekent de overgang naar meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. School, militaire dienst of full-time werk zijn alle voorkomende activiteiten voor 18 jaar. Voor een 18-jarige man, met behulp van zijn mannelijkheid floreert als de inspiratie om doordachte, creatieve geschenken aan te bieden. Tickets

Sport

Voor een 18-jarige die geïnteresseerd is in de sport, overwegen het kopen van abonnementen voor een team. De National Football League, de National Basketball Association, individuele universiteiten en andere sportorganisaties bieden gereduceerde prijzen voor de aankoop van abonnementen. Major League Baseball om tickets te verkopen met behulp van StubHub. Abonnementen bieden mogelijkheden voor de jonge man aan zijn band met zijn familie en jeugdvrienden versterken als hem de overgang naar een nieuwe fase van het leven en het creëren van een band met nieuwe vrienden.

Kleding-Shopping Spree

Als uw 18-jarige is het aanbreken van een nieuwe carrière of inschrijven in een nieuwe school, is het waarschijnlijk dat haar garderobe op de middelbare school is niet langer voldoende. Naast casual kleding om lessen bij te wonen, de Style Journal suggereert dat zaken en formele kledij voor een college garderobe. Studenten geven vaak presentaties die zakelijke slijtage vereisen en wonen dansen die formele codes van de jurk hebben. Om een ​​man, deze activa betekent het toevoegen van meer pakken, dassen, broeken, en schoenen jurk. Achttien jaar die zich bezighouden met een nieuwe loopbaan moet de juiste kleding voor hun nieuwe werkplek. Bijvoorbeeld, een monteur moet een pak dat de warmte en vet kunnen weerstaan, terwijl een persoonlijke assistent nodig heeft om button-down shirts en broeken.


Cooking Class

Kooklessen helpen 18-jarige mannen overgang naar meer zelfstandig leven. Een nieuw huis, als een off-campus appartement of een huis met vrienden betekent minder afhankelijkheid van hun ouders voor voedsel en maaltijden. Achttien betekent soms ook meer intense en verfijnde persoonlijke relaties. De 18-jarige zou willen imponeren huidige en toekomstige romantische partner met zijn culinaire vaardigheden. Bieden 18 kooklessen die uw leven en interesses passen. Sommige bedrijven, zoals de houten lepel partijen in Tennessee, bieden lessen speciaal gericht op vrijgezellen. De lessen zijn gericht op mensen die willen leren om romantische maaltijden en voor mannen die proberen om de basis te doen koken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha