Geschenk Ideeën voor College Football FanaticsAls iemand op uw geschenk lijst is een fan van college football, heb je geluk. Er is een grote verscheidenheid van artikelen die een beroep op een fan van college football, van goedkoop tot duur. Koop hem iets met het logo of de mascotte van uw favoriete team. Terwijl de kleding en decoratieve objecten zijn altijd goed, kunt u nog steeds van mening nieuwheid geschenken gesigneerd.

Handtekeningen

De meerderheid van de college football fans graag iets gesigneerde hebben. Het kopen van een potje voetbal, voetbal helm, trui of T-shirt en krijg het gesigneerd door een speler of coach. Een andere grote gift, ook al is het duur zou kunnen zijn, is om iets gesigneerd door een legendarisch team speler en coach te kopen. Als u geen toegang hebt tot de echte persoon hebben, proberen te zoeken eBay of andere online sites voor artikelen die al ondertekend.

Tickets

Als u wilt een beetje 'meer geld uitgeven, ga voor tickets naar een van de grootste games van het jaar op de 50 yard lijn. Maar veel fans van college football zou net zo blij met zetels in de bloedneus sectie zijn. Zolang er voor de actie, zal gelukkig zijn.


Bumperkleven Gear

Koop hem wat bumperkleven items die alle andere fans jaloers zal maken. Overweeg een koeler of een rooster met het insigne van zijn team. Een ander goed geschenk is een bumperkleven tent pop-up in de clubkleuren, of met de school naam erop. Platen te kopen, servetten, glazen en andere accessoires bumperkleven.

Startpagina

Veel college football fans houden ervan om hun huizen te versieren met de versnelling van hun school. Koop een frame dat u een foto van haar en vrienden kunnen gebruiken om een ​​spel. U vindt er ook keuken items ingericht in de school kleuren of de school mascotte. Kijk voor porseleinen borden, een jam of een dienblad met chips en dip.

Boek

Koop hem een ​​boek over zijn favoriete team. Overweeg een koffietafel boek dat foto's van enkele van de grootste momenten in de geschiedenis van het voetbal op zijn school heeft. Of koop een biografie van een van de spelers of coaches van de meest bekende van de school.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha