Geïrriteerd door ongewenst gezichtshaar? Bekijk deze video en je wil niet meer!Ongewenst gezichtshaar is niet een slechte zaak als je denkt. Wat het belangrijkst is degene die zich in het hoofd van één.

Heel filosofisch, is het niet? Oke oke. Laat me komen naar het punt.


Ongewenst gezichtshaar kan irriterend zijn voor sommigen. En als je toevallig een van die te zijn, dus het is waarschijnlijk dat je veel tijd surfen op het web voor hoe zich te ontdoen van het zou zijn. Als dit het geval is, dan hey, ik heb goed nieuws voor u!

Uw zoektocht eindigt hier!

Ja! Deze video laat zien hoe u kunt afscheid van die eigenschappen ongewenste haren; en dat ook, vanuit het comfort van uw huis!

Hoe doen ontharing wax thuis:

Nu beginnen we het proces van voorbereiding van epileerwas thuis:

Ingrediënten die nodig zijn:

- 250 ml witte basterdsuiker
- 250 ml honing
- 125 ml citroensap

Stappen:

  1. Neem een ​​middelgrote pan met dikke bodem en voeg suiker aan. Kook tot de suiker begint te smelten.
  1. Voeg de honing en citroensap toe aan de gesmolten suiker en meng langzaam met een houten lepel. Blijf roeren tot het mengsel de consistentie van het beslag bereikt.
  1. Het mengsel op dit punt van de tijd zal zeer heet zijn. Zorg ervoor om het afkoelen voor gebruik.
  1. Wax ontharing zelfgemaakte is klaar. Voordat u begint met het proces van het wassende, zorg ervoor dat de lengte van het haar dat u wilt verwijderen controleren.

Als je korter haar, het was niet de stekker uit het haar van de wortels. Anderzijds kan langer haar het proces wassende pijnlijker maken.

  1. Snijd stroken van dikke doek en houd ze klaar voordat je begint met de wassende proces. In het geval u niet strepen hebben klaar is, kunt u een beetje 'te maken van een katoenen shirt of linnen oud.
  1. Het is belangrijk dat de huid niet vettig of geen vocht bevat. Om dit doel te bereiken, stof de ruimte met babypoeder voor het aanbrengen van wax. Dit zal de wax te houden aan uw haar te helpen en het maken van het hele proces efficiënter en minder pijnlijk.
  1. Gebruik een spatel of een houten tongspatel om de gewenste modus in de was. Een belangrijk punt om te worden verzorgd is de richting waarin je de was aan te brengen. Zorg ervoor dat de was aan te brengen in de richting van de haargroei.
  1. Neem de strook van stof en druk het op de was. Soepele vingers op het in de richting van de haargroei. Trek voorzichtig aan de onderkant van de strip en controleer of de was aan de huid gehecht is volledig. Eenmaal gedaan, zodat de was volledig afkoelen.
  1. Houd de huid strak, en trek de strip in een klap. Zorg ervoor dat u de stekker uit de strip in de tegenovergestelde richting aan die van de haargroei. Doe dit heel snel, en op een lage hoek.

En Bingo! Daar heb je - een vlekkeloze huid, licht en glad!

Ik hoop dat je nu weet hoe je wax ontharing thuis te maken! Laat uw ervaring niet met ons delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha