Gereedschap voor het debuggen van Windows 64-bitHet platform 64-bits Windows vereist de juiste tools voor het debuggen van applicaties. De applicatie gebruikt 64-bit staat te zijn, maar moet ook de Windows-NET-raamwerk, dat is de basis voor alle Windows-programma's op een Windows-computer geïnstalleerd. Microsoft biedt gratis Visual Studio Express, dat is het programmeren en debuggen NET hoofddek.

Doel

Een debugger is het belangrijkste instrument dat de syntaxis en logica fouten in een programma voor Windows. Je hebt een debugger om te controleren voor het coderen van fouten tijdens het ontwerpen en coderen van een Windows-toepassing. U gebruikt ook debugging tools waarmee codeerfouten wanneer een toepassing crasht identificeren. Een debugger triggers en toont u de locatie van de fout. Microsoft bereidt Windows debugger wanneer u Windows SDK te installeren.

Debug

Nadat u hebt gedownload en geïnstalleerd de SDK van Windows automatisch de debugger in het register van Windows. Als je een programma dat de hele tijd crasht, en open de debugger laat u zien waar de fout optreedt. Als u nodig hebt om je programma te debuggen, klikt u op de knop "Uitvoeren" in Visual Studio om het programma uit te voeren in de debugger, zodat u uw code te bevestigen.


Taakbeheer

Windows Taakbeheer is opgenomen in elke versie van Windows. Je kunt het gebruiken als een secundaire tool om applicaties te debuggen en verwijder alle processen die in strijd zijn met de applicatie. U kunt het ook gebruiken om de middelen van het geheugen te controleren, zodat u kunt controleren of uw toepassing vereist teveel geheugen of verwerking bronnen op uw computer.

Overwegingen

Er zijn een aantal toepassingen van derden op Windows 64-bit debugging, maar moet je de tools van Microsoft gebruiken. Sommige instrumenten kunnen virussen bevatten of niet naar behoren functioneert, zodat je niet een nauwkeurige beoordeling van uw aanvraag krijgt bij het inchecken voor het coderen van fouten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha