Gepersonaliseerde 'Going Green' GeschenkenAls u op zoek bent naar een cadeau voor iemand die praktijken groene leefomgeving of als je gewoon wilt dat de ontvanger van de voordelen van gaan groen kennen, eco-vriendelijke geschenken maken geschenken voor elke gelegenheid. Green winst in levensduur verhogen jaar en meer producten worden op de markt komen, dus er zijn tal van cadeau-ideeën. Personaliseer uw Gift groen om het geschenk speciaal te maken en laten de persoon hoeveel u zorg voor hem en de aarde.

Food Basket

Maak een geschenkmand met biologische en natuurlijke voeding. Bijna alle producten zijn biologisch, om het geschenk mand met de ontvanger favoriete gerechten personaliseren. Het geschenk mand kunt u snacks en eenvoudige ingrediënten zoals meel, suiker en bakolie te houden. Onder lokale producten voor de ontvanger om te proeven. Overweeg allergieën en ziekten zoals diabetes bij het kiezen van items. Recepten die gebruik maken van de bestanddelen van de mand, vooral als je wilt om de ontvanger van een schotel te introduceren voegen.

Boodschappentas

Een manier om de aarde te beschermen is om te stoppen met het gebruik van plastic zakken, dan is een organische boodschappentas is een nuttig geschenk groen. Personaliseer de tote met textielverf of patches, of hebben een drukkerij om een ​​ontwerp of naam toe te voegen. Voeg milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en een boek over groene schoonmaak binnen in de tas. Als alternatief, voeg huidverzorgingsproducten als organische lotions, cosmetica of lippenbalsem; het gebruik van producten die natuurlijke ingrediënten zoals aloë, honing en cacaoboter bevatten.


Paper Goods

Gezinnen gebruik maken van een hoop papier, dus iedereen gaat groen moeten gaan gebruiken gerecycled papier. Kopen gerecycled papier producten uit een winkel of visitekaartje te geven als een geschenk. Van folders en van huishoudelijke artikelen zoals toiletpapier en servetten - je kunt alles kopen. Voeg de naam van de ontvanger of van een belangrijk project voor briefpapier, kalenders en enveloppen gerecycled.

Kleding

In de tekeningen shirts, hoeden, truien, broeken en vrijwel elk stuk van de kleding gerecycled of biologisch. Voeg een tekening aan groen wonen te bevorderen; veel bedrijven kunnen deze ontwerpen toe te voegen en sommige zelfs kunt u uw eigen logo te creëren. Als alternatief, sieren de kleding zelf met behulp van textielverf en stiften, of voeg borduurwerk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha