Geleden Emu Oil Help in haargroei?Lang haar en glanzend is de bekroning voor een meisje !!! Verliezen is zeker om ons slapeloze nachten, paniekaanvallen en depressies ... zien strengen vallen op de grond is genoeg om ons te lopen voor haar behandelingen aan dermatologen.

Wat kan er gedaan worden om haaruitval?

Dit is een goede vraag!


Verrassend, hebben we hier een antwoord. Er is een wonder dat de olie is gemaakt van het vet van Emu, dat is een loopvogel meestal gevonden in Australië. Onderzoekers hebben aangetoond dat deze natuurlijke olie stop haaruitval en opnieuw groeiend haar in ten minste 30 dagen.

Geloof het of niet, de olie-extract gesteriliseerd uit het vet van Emu vogel is echt effectief. Dat klopt ... je wordt verrast als blijkt dat het gebruik van emoe olie voor haargroei eigenlijk wonderen voor haaruitval kan doen. Het heeft een aantal natuurlijke eigenschappen die de haargroei bevorderen veel. We proberen uit te vinden wat deze eigenschappen zijn:

Eigenschappen van Emu Olie voor haargroei

Je triglyceride in de natuur die de neiging heeft om volledig neutraal lipiden maken. Aangezien het geen fosfor, die doordringt in de haargroei resulteert in een

Emoe olie wordt wakker 80% haarfollikels. Het heeft de neiging om de dikte van de huid te verhogen en maakt de sterkste wortels, waardoor haar weer gaan groeien.

Het is ook anti-inflammatoire aard. Door dergelijke Emu olie uit het lichaam wordt geworpen, helpt stijfheid en zwelling op de hoofdhuid die vaak als een rem op de haargroei.

Wanneer lokale applicatie Emu olie is getoond als een remmer van 5-alfa bij doelweefsels die geweldige groei eigenschappen van het haar op onze hoofdhuid draagt.

Omdat het een goede emulgator, Emu olie mengt gemakkelijk. Dit betekent dat het gemakkelijk mengsel van olie en water, een crème die niet vette hoofdhuid produceren. Zo dringt de barrières van de huid, waardoor er geen olieresten achter.

Emoe olie is niet de groei van bacteriële micro-organismen te stimuleren als het in zijn puurste en verwerkt. Dit is goed voor de haargroei als botst met paddestoelen en andere infecties van de hoofdhuid, die een belemmering voor de groei van haar zijn

Emoe olie heeft een andere prachtige textuur die de groei van het haar verbetert. E 'bekend als niet-comedogeen eigenschappen. Vanwege deze eigenschap, niet verstoppen de poriën van de hoofdhuid, net als veel andere oliën doen.

Veel meisjes klagen dat het gebruik regelmatig de olie als een behandeling voor de haargroei, puistjes op hun gezichten krijgen ze. Hier is goed nieuws voor hen. Emoe olie niet puistjes veroorzaken bij regelmatig gebruik. Dit is ook omwille van zijn structuur niet-comedogeen.

Zelfs onze haar en hoofdhuid moet worden gehydrateerd, en Emu Olie ongetwijfeld een goede vochtinbrengende crème. Het heeft de neiging te onderhouden en in stand houden van een gezonde hoofdhuid die van nature verhoogt de haargroei

Dus dit zijn enkele van de prachtige eigenschappen van Emu. Je moet pure Emu olie en echte alleen geregistreerde leveranciers kopen. Er is een verschil tussen 'verwerkt' en Emu Oil 'overgave'. Er wordt gesuggereerd dat u liever kiezen voor de Emu Oil uitgewerkt die vrij is van andere residuele lichaam van Emu vogel terwijl olie Emu gemaakt kan nog verontreinigingen bevatten.

Hoe gebruik Emu Olie voor haargroei?

Deskundigen van haargroei suggereren dat Emu olie worden gemasseerd in de hoofdhuid zeer goed 3 keer per dag, om de maximale voordelen te verkrijgen voor. Er wordt ook gesuggereerd dat je meer olie moeten gelden, laat gedurende 20-30 minuten daarna afspoelen met warm water. Als u volg de aanwijzingen voorgesteld en aanbevolen gebruik van Emoe olie, zult u zeker zichtbare resultaten te zien in 30-60 dagen.

Dan, als het gebruik van emoe olie voor haargroei? Ik hoop dat ze zullen zeker proberen om te vechten tegen het verlies van haar met emoe olie. Deel uw gedachten over het met ons!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha