GELACH maakt je langer leven ... en hier zijn 10 andere interessante feiten FUNGELACH maakt je langer leven ... en hier zijn 10 andere interessante feiten FUN

Gelach is geneeskunde en het echt maakt u langer leven. Het is ook veel beter dan huilen! Lees deze tien andere vreemde feiten, verrassend en een beetje 'vreemd dat verrijken en fleuren uw leven!

1. Verliefd kuren van stress

Falling in love heeft eigenlijk veel voordelen voor de gezondheid. Het kalmeert de zenuwen en verhoogt de snelheid van zenuwgroei en daarmee bijdraagt ​​aan het zenuwstelsel te herstellen. Dit is wat er gebeurt tijdens het eerste jaar van de liefde in ieder geval, na dat, alles is weer normaal. Geen wonder dat de wittebroodsweken niet eeuwig duren.


2. Kissing verbrandt calorieën

Als je probeert om gewicht te verliezen, dan fronsen, omdat zoenen hulp. Slechts een minuut van het kussen zal verbranden ongeveer 2-3 calorieën. Dus, doe je wiskunde.

3. Als je in de liefde kan je obsessief maken

De eerste keer dat hij verliefd wordt op iemand, serotonine in je lichaam vermindert. Verlaagd tot het niveau dat wordt gevonden in mensen die lijden aan obsessieve-compulsieve stoornis. Dit kan veel uit te leggen!

4. Een knuffel echt de pijn

Weet je nog hoe je moeder knuffels nam de pijn weg? Nou, het was niet alleen de magie van een moeder op het werk; knuffels maken oxytocine release van het lichaam, die fungeert als een natuurlijke pijnstiller.

5. Lachen is een universele taal

Verschillende culturen hebben verschillende manieren om te zeggen 'hallo' en ook verschillende manieren om elkaar te beledigen, maar lachen is universeel, waar je ook bent in de wereld.

De eerste indruk telt 6.

Wanneer ga je op een eerste date, kun je beter voorzichtig zijn wat zijn de eerste woorden. In feite is de lichaamstaal dat uw eerste indruk maakt, maar mensen maken doorgaans hun gedachten ongeveer elkaar in slechts de eerste vier minuten van de vergadering.

7. Je moet nu 12 mensen, voordat je "The One"

Volgens de statistische analyse, heb je een betere kans op het vinden van iemand die is echt compatibel met je na twaalf verschillende mensen te hebben gedateerd. Statistici hadden geen advies, maar over wat te doen, als door de tijd dat je naar nummer twaalf, realiseren we ons dat het nummer één was eigenlijk "The One". Dus, is het beter om hun aanbevelingen negeren en gewoon luisteren naar je hart.

8. Tegenpolen trekken

Onderzoek heeft aangetoond dat terwijl er moet een aantal overeenkomsten tussen mensen in een relatie, als ze te lijken, dan is de relatie niet duren. Dus, is er enige waarheid in het gezegde dat tegenpolen elkaar aantrekken.

9. Heartbreak is echt

De pijn van breuk fysiek, evenals een nood. Het lichaam produceert chemicaliën in tijden als deze die kunnen leiden tot het hart te verzwakken, wat pijn op de borst en kortademigheid veroorzaakt.

10. Een mooi gezicht trekt meer dan een voluptueuze figuur

Er zijn aanwijzingen dat een aantrekkelijk lichaam is wat krijgt de aandacht van een man, als je op zoek bent naar een avontuur, maar het is een mooi gezicht dat haar opvalt wanneer u op zoek bent naar een lange term. Geen verrassing er dan!

Wilt u meer leuke feiten interessant om onze lijst toe te voegen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha