Gekookt Ei Nutrition Grafiek - Hoe Nutrition heeft een gekookt ei Zorg?Hoe Nutrition heeft een gekookt ei Zorg?

Gekookte eieren - gekookte eieren gezond - zijn comfort food voor velen. Het merendeel van de moeders en echtgenotes van ze voor het gemak bieden ze in hun keuken. Een heleboel mensen zoals gekookte eieren voor comfort (lees tijd opgeslagen) om ze te eten. Maar voor mij, zijn niets meer dan een huis van voeding. Ik kan nooit zet genoeg stress eieren zijn gezond en voedzaam. Liefhebbers ei zweren op de voedingswaarde van eieren als voedsel.

Gekookte eieren zijn een van de beste bronnen van eiwit (veganisten zeker missen). Het kan geconsumeerd in verschillende vormen, zoals gekookt, gebakken, roerei en overhemd, onder anderen. Het kan ook diverse gerechten worden toegevoegd voor verschillende smaak. De eieren worden geserveerd in de vorm van taarten, omeletten, broodjes, muffins, koekjes, ontbijt en in bijna elk gerecht dat je kunt bedenken kan bevatten eieren.


Gekookte eieren zijn uitstekend geschikt voor mensen die graag hun gewicht te letten. Maar voor deze, moet je eerst weten wat het werkelijk bevat. Zo wordt het gemakkelijker om een ​​tab op het voedingsstoffeninname houden. Dus laten we niet langer wachten. Laten we praten over de voedingswaarde tabel van gekookte eieren vandaag.

Gekookt Ei Nutrition Grafiek

Hier is een tabel met gedetailleerde voedingswaarde van gekookte eieren.

Gekookte eieren zijn een van de meest voorkomende opties voor het ontbijt. Bedient de juiste hoeveelheid voedingsstoffen om te helpen revitaliseren van de dag. Het is ook ideaal voor een snelle snack. Het is een van de eenvoudigste gerechten en soepel te bereiden.

Voedingswaarde van hardgekookte eieren

 • In het algemeen, een groot hardgekookt ei heeft ongeveer 77 calorieën.
 • Het kan ook worden verdeeld in 64% vet, 33% eiwit en 3% koolhydraten.

Maar verschillende gedeelten van eieren verschillende hoeveelheden calorieën. Het is dus belangrijk voor u om de structuur van de calorieën te begrijpen. Dit zal u helpen beslissen of je een gekookt ei in verschillende vormen moet eten. Bijvoorbeeld:

 • Een plakje ei bevat 8 calorieën
 • Een ounce heeft 44 calorieën
 • Een beetje ei heeft 57 calorieën
 • Een Midden heeft 68 calorieën
 • Een jumbo gekookt ei heeft 100 calorieën

Eieren zijn rijk aan verzadigd vet en cholesterol. Dit lijkt misschien niet erg gezond. Op alle punten voedingsstoffen, ongeveer 70% is voor cholesterol, 8% vet en 6% natrium. De weegschaal wordt verdeeld in kleinere hoeveelheden eiwit, calcium en vitaminen.

Er wordt aangenomen dat het eten van eieren regelmatig om te helpen het risico op hart beroertes verminderen. Aan de heldere kant, de eieren zijn een rijke bron van essentiële vitaminen, zoals riboflavine, B12, en elementen zoals fosfor, selenium en eiwit.

Gekookte eieren kunnen meehelpen aan de voedingsstoffen van de dag zeer goed. Een voldoende hoeveelheid van ongeveer 2-6 gekookte eieren worden geconsumeerd, afhankelijk van de leeftijd van de consument. Aangezien de eieren zijn een goede bron van eiwitten, onderhoudt een voller lang. Dit maakt het makkelijker om hongergevoel te voorkomen. Hardgekookte eieren zijn geweldig voor een snelle energieboost. Sporters worden aanbevolen een goed aanbod van eieren als gevolg van de vitale voedingsstoffen die ze bieden.

Deze lijst op de goedheid van gekookte eieren gezond kan echt lang. Maar maakt niet uit wat we zeggen, zoals ze zeggen, het cruciale punt blijft hetzelfde. Gekookte eieren zijn een van de beste bronnen van goede voeding. Dit, voedsel leuke uitziende ovale kan kleiner uitzien, maar de hoeveelheid voedingsstoffen en mineralen die u toevoegt aan uw dieet is net zo groot.

Andere voordelen voor de gezondheid van hardgekookte eieren

 • Verbeterde uitzichten
 • Hersenfunctie beter
 • Sterke botten
 • Gezond Hart
 • Help winst spiermassa
 • Bevat goede vetten

Dus waar wacht je nog op? Beginnen met een ontbijt nietje meest bekende in de wereld voor uw dieet vandaag. Aan het eind van de dag, gekookte eieren zijn een slimme keuze voedsel.

Vertel ons hoe u wilt om de eieren te eten. Als u de bovenstaande ons gedeelde informatie vond vertrekken hieronder uw opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha