Gekleurde mascara !!!

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 29, 2015 Admin Schoonheid 0 11


Als het gaat om mascara die we houden allemaal van de zwarten, en ga voor de toename van het volume of de versies krullen extra mascara, maar de nieuwe trend zegt, als we de mascara voegen we een beetje 'kleur en leven van een oog, en wanneer we gaan helemaal uit de catwalks naar beroemdheden sportieve gekleurd haar, gekleurd en valse wimpers, veren hair extensions, waarom zou onze mascara klinkt zo vertrouwd en Blackie zwart de hele tijd?

De nieuwste trend zegt sport kleur mascara, ja, je hoort het goed, mascara, dat zelfs in de gekleurde versies, nu hoe cool is dat?


De Beste Gekleurde Mascara

Er zijn zo veel kleuren in de markt van vandaag dat je kunt kiezen als wintertaling, pruim, roze, blauw, groen, en vele anderen.

Blauw:

Het blauwe mascara kleur past ogen bijna elke kleur, dus het is het meest populair in de internationale markt voor de piste op dit moment. Ze komen in alle tinten als de klassieke koele blauw blauw, aquamarijn, lichtblauw, donkerblauw, marineblauw, hemelsblauw, elektrisch blauw, elektrisch blauw, royal blue turquoise pauw en ga zo maar door. Als u een Amerikaans of wit leder met blauwe ogen, dan is het dragen van blauwe mascara met blauwe schaduw en liner eye zeker verbeteren van de functie en naast het kan ook worden gedragen door vrouwen met hazelnoot of bruine ogen.
De meeste van deze ongelooflijke blauwe degenen nog niet beschikbaar zijn in India, als u uw reis kunt kopen in de Verenigde Staten of misschien van eBay.

Sommige van de aanbevolen merken zijn blauwe mascara zijn doos Smash Bionic Mascara in Indigo Ink, Givenchy Eye Fly Mascara in blauw, Christian Dior waterproof mascara in blauw, Maybelline Great Lash Mascara Wasbare in Royal Blue, en ik weet zeker U'VE hoorde de cover van een tijdschrift meisje en heeft ook haar eigen merk blauwe mascara -De Cover Girl Lash Blast Mascara 24 uur in Blauw Zwart.

Paars Mascara:

Mascara is beroemd paars kleur mascara, die indrukwekkend op de groene of hazelaar of zelfs bruine ogen kijkt. De verschillende tinten zijn als diepe paars, pruim, aubergine, en de kleuren paars en violet wijn Mystique. Eén ding moet in gedachten worden gehouden dat het dragen van paarse oogschaduw met neutrale tinten van coating of schaduw meest krachtige verbetering van uw oogkleur. De combinatie met paarse voering kon nu vertegenwoordigen de oomph factor zo noodzakelijk voor de kleur van je ogen. Bekende merken zijn Clarins Wonder Volume Mascara in Wonder Violet, Medusa waterproof mascara Veganistisch, en wie kan vergeten, Mascara Urban Decay Big Fatty onze eigen.

Groen Mascara:

Het beste deel van dit is dat, niet alleen wijst op de groene ogen of hazelaar-Eyed schoonheid, maar ook iedereen met elke kleur van de ogen, maar ze dragen zonder schaduw of liner zal u opvallen in een menigte. Beroemd groen op de markt van vandaag zijn mascara Almay Intense i-Color Mascara in smaragdgroen, Estee Lauder Weelderige Kleur Vet Volume Lifting Mascara in Emerald en Blinc Kiss Me Mascara in het groen.

Deze kleuren kunnen gemakkelijk worden gedragen mascara voor nachtclubs en partijen, in aanvulling op deze, zijn er ook enkele mascara en glitter van goud of puur zilver mascara die je soms ziet Braziliaanse dansers dragen. Duidelijke mascara is beschikbaar voor gebruik in combinatie met gekleurde mascara ook.

Gekleurde mascara's meestal niet te veel volume toe te voegen, zodat u na het zetten van een coating transparante mascara zetten.

Voor een grillige look, kunt u de traditionele zwarte mascara op de bovenste en de kleur op de onderste wimpers dragen.

Voor een unieke look, maar flaunty, jas met mascara normaal en alleen de vacht van de tips met gekleurde mascara.

U kunt ook oomph en drama kammen dubbele gekleurde mascara op de bovenste en onderste wimpers toe te voegen.

Twee regels van gekleurde mascara is dat als je felle kleuren te gebruiken, zullen de ogen nog meer te accentueren, terwijl als je donkere tinten gebruikt dan zullen ze uw ogen kijken kleiner en saaier.

Nu dat je begrijpt hoe je een gekleurde mascara oomph factor toe te voegen aan je uiterlijk, hoe over hen op zoek naar uw volgende feest? Deel uw opmerkingen met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha