Gebruik olie om de huid schoon te makenDe sleutel tot een vlekkeloze, gloeiende huid bedauwd uiterlijk, verstoken van punten zwarten, puistjes, cysten, en andere onvolkomenheden lijken een mysterie. De vorderingen van de huidverzorging-industrie een zeer snelle groei van het wissen van je huid die overtollige olie, dat is de wortel van al uw acne problemen. Maar u stopt met het gebruik van deze producten op uw huid, vlekken en puistjes terugkomen gewoon om teisteren nog erger deze tijd. Ik weet niet wat te doen?

Waarom niet de olie te gebruiken om overtollige olie te verwijderen uit de huid? Een populaire techniek genaamd CMO.


Voeg een mengsel van olie die worden gebruikt als een detergens.

  • Neem een ​​ruime hoeveelheid olie mengsel op het gezicht en massage voor 2-5 minuten.
  • Beide oliemengsel zitten op de huid voor een paar minuten.
  • Ondertussen, neem een ​​vochtige doek en laat deze in warm water (maak het water zo heet als je aankan zonder te verbranden je handen en huid). Wring de doek goed te wassen en bedek je gezicht ermee. Laat uw huid absorbeert de warmte van de vochtige doek en verwijder de vochtige doek wanneer het afkoelt. Bij het verwijderen van de vochtige doek, veeg je gezicht met het.
  • Was de doek wassen in koud water en herhaal de vorige stap 5-6 keer. Dit zal
  • zorg ervoor dat de olie wordt volledig verwijderd uit het gezicht.
  • Gebruik geen gezicht wassen. Hydrateren je gezicht, indien nodig.
  • Doe dit 's nachts en niet meer dan twee keer in een week.

Oil Blend:

Wat voor soort mengsel van olie moet worden gebruikt voor het reinigen? Castor olie is een hoofdbestanddeel van de olie netheid. Castor olie is de beste olie om vuil en onzuiverheden te verwijderen uit de huid zo heeft reinigende eigenschappen. Maar, moet castorolie niet worden gebruikt als olie autonome omdat het zeer geconcentreerd en kan de huid beschadigen. Dan, verdunnen van de olie ricinusolie met andere vervoerder die je huid past. Amandelolie of olijfolie isa populaire keuze.

De verhouding waarin de drager en ricinusolie gemengd afhankelijk van wat past bij de huid, maar in het algemeen de verhouding is de geaccepteerde 75% van het kiezen van vervoerder olie en 25% castorolie. U kunt de verhouding aanpassen aan de behoeften van de huid te voldoen. 'Hit and Trial' is vereist.

  • Als de huid droog of volwassen is, houden de hoeveelheid castor minder dan 30%. Ricinusolie droogt de huid.
  • Als uw huid vettig is of combinatie, kunt u de verhouding van ricinusolie te verhogen met maximaal 40% ook afhankelijk van de vettigheid van de huid.

Enkele tips om uw eigen mengsel van olie diepe reiniging te maken:

Vette huid:

Probeer een mengsel van 30% van ricinusolie tot 70% zonnebloemolie.

Skin Balanced:

Probeer een mengsel van 20% ricinusolie 80% zonnebloemolie.

Droge huid:

Probeer een mengsel van 10% ricinusolie 90% zonnebloemolie.

Waarom Oil?

Hoe om diamanten diamanten, de beste manier om je gezicht schoon te snijden, zelfs als u vette huid is de olie. De reden is dat het oppervlak van de huid is bedekt met lipiden die wezenlijk zijn oliën. En olie lost de olie en het vuil. U kunt de olie te gebruiken als een stand-alone zelfs make-up in plaats van reinigingsmelk te verwijderen.

Amandelolie wordt verondersteld een goede oogmake-up remover ook. En, baby-olie is erg populair gebruikt om make-up te verwijderen. U kunt vele reiniging olie binnenkort op de markt te vinden. Het gebruik van olie maakt de huid niet beschadigen en zelfs mensen met een vette huid kan gebruiken zonder gestoord. In feite, in olie helpt skinby olieachtige evenwicht de productie van olie op het oppervlak van de huid.

De voordelen van het gebruik van olie omvat het verwijderen van punten zwarten en puistjes, is het voeden van de huid wanneer het wordt gemasseerd met olie elke avond en wordt zachter, gloeiend en soepel, verstevigen de huid ook en voedt de huid rond de ogen hieronder, voller de huid en wist fijne lijntjes geleidelijk. Een verder voordeel! Olie helpt wimpers voedingsstoffen en groeien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha