Gateway E4200 Driver RecoveryDe E4200-450 is een model van de oude server die werd uitgebracht in 1998 door Gateway Computer E4200 was krachtig in zijn dag, met een Intel Pentium II en een enorme 384 megabyte geheugen. Gateway is al lang niet meer het bieden van ondersteuning voor de E4200, dus als je een nieuwe set stuurprogramma's voor uw computer nodig hebt, moet je om te zoeken uit een andere bron. U kunt downloaden van de drivers van het systeem te herstellen cd die bij uw computer of een gratis website met derden kwam.

Restore bestuurder met System Restore CD

Plaats de systeemherstel-cd die bij uw Gateway E4200 CD-ROM station van uw computer is geleverd. Zodra de computer leest de cd, zal het programma automatisch starten Systeemherstel Gateway.

E4200 Driver Download

Selecteer "Install Driver" uit de recovery menu.


Selecteer uw besturingssysteem in de lijst met ondersteunde besturingssystemen. Ondersteunde besturingssystemen zijn Windows 95, Windows 98 en Windows NT. Als u een upgrade van uw besturingssysteem naar een nieuwere versie van Windows dan moet u Windows NT kiest, sinds de meest recente versies van Windows zijn gebaseerd op de NT-architectuur.

Volg de instructies op het scherm om uw systeem drivers gateway herstellen.

Download een gratis exemplaar van de bestuurder Gateway E4200. Gateway ondersteunt niet langer de E4200, dus je zult moeten om de driver te downloaden van een website van derden (zie bronnen).

Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand om de extractie te starten.

Volg de instructies op het scherm om de drivers te installeren voor uw systeem. Het programma zal automatisch de drivers voor de BIOS-en systeembestanden, zoals command.com en autoexec.bat opnieuw te installeren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha