Gastritis Dieet - wat voedingsmiddelen te vermijden en wat voedsel te eten?Die lijden aan gastritis en de vreselijke pijn die daarmee gepaard gaat? Heb je nagedacht over het veranderen van uw eetgewoonten en menu's om hulp te krijgen van deze pijn? Veel mensen nemen medicijnen om de pijn symptomen van maagzweren en gastritis te verlichten. Maar de waarheid is dat de door artsen voorgeschreven medicijnen niet zorgen voor een permanente verlichting. In feite kan het langdurig gebruik van deze geneesmiddelen leverschade veroorzaken! Het is een veel beter idee om uw dagelijkse dieet te veranderen. Het is veiliger en je krijgt de voordelen van het eten van voedzame voedingsmiddelen die een groot effect op uw algehele gezondheid zal hebben.

Gastritis Dieet Plan

Voedingsmiddelen te vermijden:

Het dieet voor gastritis zal een lange weg te helpen u zich te ontdoen van de pijn en pijn die wordt geleverd met de aandoening te krijgen gaan. Het wegwerken van een aantal voedingsmiddelen is een geweldig idee als je wilt permanente verlichting van gastritis. Vermijd de volgende voedingsmiddelen van nu af aan:


 • Koffie
 • Warme chocolademelk of cacao
 • Groene munt en pepermunt thee
 • Volle melk
 • Alcoholhoudende dranken
 • Sinaasappelsap en grapefruit
 • Pittige kaas
 • Worst, salami, ham, spek, enz.
 • Ui en knoflook
 • Tomatensap, pasta of saus

Voedingsmiddelen te consumeren:

Laat je niet dat je niet afschrikken de lijst! Er zijn tal van heerlijke gerechten die u kunt consumeren.

Vraagt ​​u zich af welk voedsel op te nemen in uw dagelijkse voeding? Volle granen zijn een must. Probeer brood, pasta, granen en bruine rijst. Als het gaat om vlees, kies mager rood met gevogelte en vis. Eieren, bonen, noten, moeten worden opgenomen in overvloed. Voor meer informatie over goede voeding voor gastritis, moet u zeker uw diëtist raadplegen.

U moet ook ervoor zorgen dat je eet voedingsmiddelen uit de verschillende groepen voedingsmiddelen te helpen zich te ontdoen van gastritis. Plan een gezonde maaltijd die ongezonde vetten bevat, toegevoegde suiker of zout. Voor een dosis van gezonde vetten, contact koolzaadolie en olijfolie.

Het vermijden van kruidig ​​voedsel zal helpen?

Er is geen echt bewijs dat het vermijden van kruidig ​​voedsel zal gastritis genezen; echter, kan helpen verlichting van de symptomen ervan. Door pijnlijke ontsteking heeft al verzwakt je maag, eten pittig voedsel zoals curry, chilipoeder, peper en hete saus zal de problemen alleen maar verergeren. Dit is de reden waarom een ​​van de eerste stukken van advies aan een patiënt gastritis is altijd om kruidig ​​voedsel te vermijden.

Water, water en nog veel meer water!

Je hebt misschien gemerkt dat het water is een belangrijk onderdeel van elk dieet. Het helpt bij het spoelen van gifstoffen uit het lichaam en houdt het lichaam gehydrateerd. Je moet 8 tot 10 glazen water per dag te drinken. Een beetje 'meer zou ook geen kwaad! Voorkomen dat het water van de symptomen van gastritis te handelen en geven je ook het voordeel van een stralende huid. Wie wil dat niet?

Andere belangrijke tips:

 • Het geheim van het hebben van een effectief dieet gastritis is ervoor te zorgen dat elke hap van voedsel dat je in te nemen is licht verteerbaar.
 • Producten met laag vetgehalte helpen bij de controle van zuursecretie.
 • Er is niets beter dan veel van de kokosnoot water te drinken voor de eerste 24 uur na het starten van uw dieet.
 • Wortelsap en spinazie sap heeft prachtige effecten op je lichaam en helpen bij gastritis te voorkomen.
 • Als u last heeft van chronische gastritis, moet je snel voor de eerste 2 of 3 dagen. Het is ook raadzaam om alleen maar sapjes drinken.
 • Niet te veel verschillende soorten voedsel niet te mengen.
 • Altijd ontspannen en genieten van uw maaltijden in plaats van het eten van fast.

Volgen van een dieet plan voor gastritis is vrij eenvoudig. Als je weet welke voedingsmiddelen te vermijden en die om te consumeren, bent u al op weg om zich te ontdoen van de aandoening gastritis. Een verandering van voeding en leefstijl is precies wat je nodig hebt vrij van symptomen van gastritis te zijn. Omdat u neemt slechts voedzaam voedsel, uw algehele gezondheid profiteert ook van gastritis dieet, dus dit is een extra stimulans om zo snel op dit dieet te krijgen als mogelijk!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha