Garnier Fructis schade Afscheid overkuil, Hair Oil - BeoordelingenFormule is niet indrukwekkend en handige Hair Oil - Probeer voor de prijs !!


U olie je haar vaak? Wist u dat de toepassing van haar olie is het belangrijkste onderdeel van je haar zorg regime? Helpt om de conditie, voeden en het haar te beschermen tegen schade. De schade Garnier Fructis Afscheid Versterken haar olie wordt geleverd met een perfecte mix van amandel, kokos en olijfolie voor de dagelijkse verzorging van het haar. Het haar olie belooft voeden van wortel tot punt, geven zachter, gezonder haar en beheersbaar. De formule van de olie is licht van structuur. Het wast gemakkelijk af zonder een spoor van kleverigheid.

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 110-200 ml.

Ingrediënten:

Minerale olie, BHT, Olive Fruit Oil, Citral, cumarine, tarwekiemen, zoete amandelolie, Glyceryl linoleaat, Citronellol, Limonene, Glyceryl linolenaat, koolzaadolie, benzylalcohol, kokosolie, linalool, geraniol, salicylzuur, glyceryloleaat, benzyl salicylaat, parfum.

Mijn ervaring met Garnier Fructis schade Afscheid Versterking Oil Hair:

De schade Garnier Fructis haar Farewell Versterking Olie wordt geleverd in een fles eenvoudige transparant. De fles is voorzien van een helder oranje schroefdop. Er is een flatscreen mondstuk voor het afgeven van de haar olie zonder enige moeite. De dop sluit perfect, verlies van product moet worden voorkomen. De fles is gemaakt van plastic en is licht van gewicht. U kunt gemakkelijk dragen voor reizen.

Het haar olie heeft een aangename bloemige geur; is zeer delicaat en iedereen die niet storen op aanvraag. De geur blijft hangen op het haar gedurende een tijd na het aanbrengen en vervolgens langzaam verdwijnt.

Het haar olie is lichter van textuur als vorderingen merk. Het verspreidt zich gemakkelijk over het haar van de hoofdhuid aan het uiteinde. De consistentie van de olie als haar olie voor normaal haar; is loopneus en vloeibare-achtige. Het haar olie verkrijgbaar in een gouden kleur doorzichtig. Mijn haar is droog en kroeshaar dat is gemakkelijk gevoelig voor schade. Ik probeer altijd te haaroliën te conditioneren, te versterken en te verzachten mijn vlechten. Deze olie haar direct verzacht en voedt het haar. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd en voelt niet vettig of plakkerig. Zoals ik heb erg droog haar, ik moet veel olie om te helpen voeden het haar beter. Ik laat het altijd 's nachts. Het haar olie stelt om gemakkelijk weggespoeld door het haar heeft een lichtgewicht formule. Helaas is het niet gemakkelijk verwijderd. Moet ik een sterke shampoo en was je haar minstens twee keer om alle sporen van olie te verwijderen.

Het haar olie is uitgerust met een combinatie van drie verschillende oliën, zoals kokos, amandelen en olijven diepgaand effect op het haar. Reguliere aanvragen van haar olie heeft het haar verliet zacht en gevoed. Het maakt niet versterkt het haar of damage control als kroezen, haaruitval en breuk.

Kortom, ik zou zeggen, niet regelmatig de conditie van het haar als enige haar olie. Anders heb ik niet opgemerkt dergelijk verschil in mijn haar. Het werkt goed gemiddeld en als je geen magie verwacht, zult u teleurgesteld worden overgelaten.

In het voordeel van Damage Garnier Fructis Afscheid Versterking Oil Hair:

 • Verpakking fatsoenlijk en functioneel.
 • Transparante verpakking helpt om bij te houden van het bedrag houden.
 • Het heeft een mooie bloemige geur.
 • De formule is niet zwaar, plakkerig of vettig.
 • Het kan gebruikt worden door mannen en vrouwen.
 • De formule is een mix van drie verschillende oliën voor diepe conditioning.
 • Het maakt het haar zacht en glad.
 • Statement.
 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.

Tegen schade Garnier Fructis Afscheid Versterking Oil Hair:

 • Het heeft geen controle kroezen.
 • Laat je niet gemakkelijk afgewassen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha