Garnier Fructis Anti Roos Shampoo VersterkingNiet effectief en zeer teleurstellend Anti Roos Shampoo - niet opstaan ​​om zijn vraag !!


Roos is niets meer dan het vergieten van dode huidcellen van de hoofdhuid, waardoor afschilferen van de hoofdhuid. Het is een ziekte van de hoofdhuid gemeenschappelijke ervaring vooral als je een droge huid en veroorzaakt jeuk. Roos kan gemakkelijk worden behandeld met shampoo die een combinatie van ingrediënten om roos te controleren.

Garnier is een toonaangevend merk dat haarverzorging en huidverzorgingsproducten produceert. Het assortiment omvat Garnier shampoos, conditioners en haarkleur. De producten worden geformuleerd voor verschillende huidtypes. Garnier shampoos en conditioners zijn verkrijgbaar in verschillende maten en van flessen glijden. De formules van de producten zijn volledig vrij van parabenen en siliconen haar gezond en glanzend sterker. Ik was voortdurend op zoek naar een shampoo om zich te ontdoen van mijn roos en dit uiteindelijk kocht om het eens te proberen.


Prijs en hoeveelheid:

INR 3 tot 5 ml

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet in de verpakking vermeld.

Productomschrijving:

De Garnier Fructis Anti Roos Shampoo versterken van aanspraken op het haar van de wortels te voeden en versterkt de haarvezel. De formule zinkpyrithion bestrijdt roos vanaf de eerste wasbeurt. Regelmatig gebruik van roos shampoo voorkomt terugkeren. De roos shampoo reinigt, zuivert en kalmeert de hoofdhuid gebruik.

Indicaties voor gebruik:

  • Neem de benodigde hoeveelheid Garnier Fructis Anti Roos Shampoo versterken, afhankelijk van als je haar lang of kort. Voor lang haar, kunt u twee of meer zakken te nemen.
  • Verdeel het haar in secties en zachtjes masseren van de shampoo op natte hoofdhuid in cirkelvormige bewegingen
  • Het masseren van de shampoo van de hoofdhuid het haar uiteinden ongeveer twee minuten.
  • Water toe te voegen aan de hoofdhuid te werken met meer schuim.
  • Grondig spoelen met water.
  • Herhaal indien nodig.
  • Voor betere resultaten kunt u uw haar met Garnier Fructis Anti Roos Shampoo shampoo dagelijks te versterken en te volgen met Garnier Fructis Conditioner.

Houdbaarheid:

36 maanden.

Mijn ervaring met de Garnier Fructis Anti Roos Shampoo:

De Garnier Fructis Versterking Anti Roos Shampoo is verkrijgbaar in een cover van helder groen. De verpakking shampoo is geschikt voor gebruik. En 'robuust en eenvoudig transport. Deze zak zou genoeg zijn voor mensen met kort haar zijn, terwijl die met lang haar kan langer duren. Garnier Fructis Anti Roos shampoo beweert roos te kunnen controleren en versterken het haar. Deze shampoo werkte niet op mij. Ik gebruikte deze shampoo regelmatig voor meer dan een maand en bijna niet opgemerkt enige verandering in mijn toestand roos. Op verzoek van Garnier Fructis Anti Roos Shampoo versterking merkte ik mijn hoofdhuid tot vette en schilferig worden.

De Garnier Fructis Anti Roos Shampoo versterking heeft een fruitig aroma. Het is niet prettig en blijft mijn haar na het wassen gedurende 2 of 3 uur. De consistentie is romige shampoo die het gemakkelijker maakt om gemakkelijk verspreiden penetreren het haar en de hoofdhuid. Toen ik deze shampoo voor de eerste keer dat ik verlost van 80% van roos. Ik voelde me erg blij om de resultaten te zien. Na mijn tweede wassen met deze shampoo was ik ontmoedigd met de conditie van mijn haar. Roos is terug, het maken van mijn hoofdhuid flakier en vettig. Ik heb ook gemerkt kleine puistjes op mijn hoofdhuid te wijten aan drogere hoofdhuid. Deze shampoo anti roos maakte ook mijn haar na het wassen vettig. Het maakte ook mijn hoofdhuid erg jeuken. Deze shampoo bevat SLS, die schadelijk voor de huid en ogen. Deze anti roos shampoo bevat zinkpyrithion geformuleerd om haaruitval te verminderen, maar in mijn geval wordt gestimuleerd haaruitval. De shampoo doodt gewoon haar. Het leek niet om iets aan je haar zachter, schoner en gezonder te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha