Garen Arts & Crafts Activiteiten voor basisschool kinderenGarens bewijst prestaties veelzijdig vaartuig voor elementaire kinderen, dat als grondstof voor diverse artistieke projecten. Craft Yarn gemakkelijk aangepast aan de behoeften van alle kinderen in de lagere school ontwikkeling, van kleuterschool tot de vijfde klas te ontmoeten. De verscheidenheid van kleuren van het garen geeft meer mogelijkheden voor studentenprojecten dat dit materiaal de handel te nemen. Moedig elementaire studenten om hun eigen kunst en kunstnijverheid garen na het voltooien van deze projecten te creëren.

Garen Pictures

Gebruik garenlengten om beelden te creëren in reliëf. Het bieden van een selectie van garens in verschillende kleuren voor kinderen. Moedig kinderen aan elementaire trekken het gewenste beeld met lijm. Instrueren studenten om stukken draad kleuren en lengtes passend gesneden, direct waardoor ze op de lijnen van lijm. Laat afbeeldingen volledig drogen op een vlakke ondergrond voor het weergeven van hen.

Juwelen

Garens gebruikt als basis voor zelfgemaakte sieraden met elementaire kinderen. Bieden een assortiment van kralen, en studenten naar een string kralen aan te moedigen op een lengte van de draad aan kettingen of armbanden maken. Maak een eetbare ketting rijgen stukken van graan of snoep op de lengte van de draad. Moedig de kinderen aan elkaar verweven drie stukken van de draad voor een alternatief project van sieraden garen. Het verstrekken van andere materialen, zoals flessendoppen of weefsel, waardoor kinderen hun eigen sieraden ontwerpen.


Garen Eieren

Maak eieren garen, met een opgeblazen ballon als de vorm van het ei. De garens in lengtes van 2 tot 3 meter. Meng gelijke delen van witte lijm en water, goed mengen. Dompel de eerste lengte van de draad in de lijm mengsel. Leg de snaar op de bal, te verpakken rond de vorm in willekeurige patronen. Continue onderdompeling en plaatsing van het koord, zodat de snaren de vorige stukken draad overlappen. Gebruik minimaal 20 stukken draad hiermee over het gewenste effect. De kogel niet volledig bedekt. Laat het ei droog 's nachts of totdat het touw is moeilijk. Pop de bal, en verwijder de resten van de binnenkant van het garen ei. Bind een lint en hang het aan het ei.

Garen Schilderen

Vervang deze door een stukje draad borstels voor het schilderen activiteiten. Giet tempera verf op trays of andere ondiepe containers. Dompel een touw in de eerste kleur van de verf, dat de meeste snaar bedekt met verf. Leg de draad-verf aangebracht op een stuk papier, door het indrukken van de string als nodig is om de verf te dragen op het papier. Ervaren de resulterende patronen variëren van de toepassing van de snaar geschilderd om verschillend te bereiken kijkt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha