Galaxy Geïnspireerd Makeup Tutorial Eye - Met gedetailleerde stappen en foto'sDe natuur is altijd een ware inspiratie voor ons allemaal sinds de kindertijd. Het mysterie gevuld sterrenstelsel betoverende neemt ieder van ons naar een wereld vol fantasie. Vandaag, heb ik een oog make-up geïnspireerd op de Galaxy. De kleuren van oog make-up zijn levendig, helder en intens om de schoonheid en de diepte van de ruimte vast te leggen.

Galaxy Eye Make-up Tutorial:

Dus proberen we de schoonheid van de ruimte vast te leggen op onze ogen met deze galaxy oog make-up les!


Stap 1:

Start hydraterende ogen op de huid voor het oog make-up voor te bereiden. Kies een oogcrème en dot onder je ogen en dep de huid. Dan, neem een ​​concealer met uw vingers of een concealer kwast plat en donkere kringen te verbergen. Als je diep pigmentatie onder je ogen, is het het beste om een ​​concealer gebruiken voor het aanbrengen van concealer. Gebruik vervolgens een poederdoos los en stel de concealer om te voorkomen dat vlekken of plooien van de eerder toegepaste producten.

Neem een ​​matte oogschaduw rood-roze en beginnen toe te passen op de plooi van de huid rond de ogen. Hier heb ik gebruik gemaakt van een rood-roze matte oogschaduw palet oogschaduw 144 Elf dimensie toe te voegen en geven de illusie van ingevallen ogen.

Stap 2:

Dan, neem een ​​hete fel roze oogschaduw in een matte afwerking en toepassen op de plooi van je ogen. Deze oogschaduw kan overlappen met de rood-roze matte oogschaduw toegepast in de vorige stap. Het beste een zachte borstel om de kleur mengen in dit stadium verspreiden. Ik gebruikte een matte hete roze oogschaduw palet oogschaduw Elf 144 voor deze stap.

Stap 3:

Neem een ​​potlood kobalt blauw, oog en breng het over het hele ooglid. Deze stap vereist de oogschaduw aangebracht op het te laten helderder lijken en pop uit. Hier heb ik gebruik gemaakt van de tips en tenen blauw potlood om de perfecte look te krijgen.

Stap 4:

Kies dan voor een glinsterende blauwe oogschaduw en breng het op je ooglid gebied. Deze oogschaduw moet worden geplaatst net boven het blauwe oogpotlood toegepast in de vorige stap. Begin met het mengen van de blauwe oogpotlood toegepast in de vorige stap met de vingers van de tour of een platte oogschaduw borstel om een ​​basis voor oogschaduw en dan boven de glinsterende blauwe oogschaduw op te krijgen. Ik gebruikte een glinsterende blauwe oogschaduw palet oogschaduw Elf 144 voor deze stap.

Stap 5:

Kies een glinsterende paarse oogschaduw en breng het aan twee derde van de oppervlakte van het oog. Kies vervolgens een borstel mengen en meng voorzichtig oogschaduw met de rest van de kleuren om een ​​soepele overgang van kleuren brengen. Hier, ik gebruikte de Lakme Tanjore Rush voor de paarse oogschaduw.

Stap 6:

Kies vervolgens een matte zwarte oogschaduw en verder te definiëren uw regio vouw voorzichtig om meer diepte aan de oog make-up te brengen. Hier heb ik gebruik gemaakt van een matte zwarte oogschaduw palet oogschaduw Elf 144. Het toepassen van dezelfde glinsterende blauwe oogschaduw op de binnenste hoek van de ogen, heet roze in het midden van de onderste wimperlijn en violette oogschaduw en glanzend zwart naar de hoek buitenkant van de onderste wimperlijn.

Stap 7:

Breng een zachte champagne glanzende oogschaduw binnenste hoek van het gebied van de wimperlijn en lagere wenkbrauwen om de ogen te benadrukken. Ik gebruikte Revlon oogschaduw schakels in het zand om een ​​vleugje kleur te krijgen. Hier vindt u een volledige effect oogschaduw melkwegstelsel te krijgen. Krul je wimpers en mascara aanbrengen. Omdat de kleuren van oog make-up zijn zeer levendig, heb ik geen zin om een ​​zware eyeliner toe, dus ik paste een zwarte kohl aan de waterlijn en het verkleinen van de ooglijn.

Probeer deze levendige en lichtgevende melkweg oog make-up look en om in harmonie met de nieuwste trends. Oke, dit was mijn eerbetoon aan de oneindige melkweg en het mysterie in het. En een eerbetoon aan alle vrouwen rond!

Deze tutorial was nuttig? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha