Funky Duos Lip Makeup Tutorial - Zwart en Roze |Soms uit de gewone voorspelbaar en kan heel leuk zijn. Vooral als het gaat om make-up kan dit nog spannender zijn. We ervaren een veel trucs met onze ogen of kleding, maar we nauwelijks te proberen om te experimenteren met lip trucs. We moeten de moed hebben om te experimenteren met funky lip trucs hebben.

Duos Lip make-up:

Hier is een nieuwe trend van lip trick bekend als de half en half of duetten lip makeup.Today'll laten zien hoe je een leuke roze en witte duo funky lip make-up te creëren.


De dingen die je nodig hebt zijn:

  • Een lippenbalsem
  • Een corrector
  • Een stichting
  • Een potlood witte voering
  • Een potlood roze voering
  • Een licht roze lippenstift van uw keuze
  • Een papieren zakdoekje

Stap 1:

Het is beter om je mooie lippen hydrateren voordat je voor elke lip trucs. Maak dan gebruik van een goede lippenbalsem en masseer je lippen. Zorg ervoor dat er geen dode cellen van de huid op de lippen, omdat ze echt een truc lippen kijken ongelijk en vlekkerig.

Stap 2:

Breng concealer op de lippen en mengen met de huid van de lippen ook.

Stap 3:

Toepassing zachtjes basispunten op de lippen met een lip borstel. U kunt uw vingers te gebruiken

Stap 4:

Neem het potlood witte voering en beginnen met het tekenen van de contouren van de lippen van een lagere hoek. Besteden veel aandacht omdat de nauwkeurigheid is erg belangrijk als je een goede lijn van de lippen te trekken. Teken de lijn een beetje 'uit de natuurlijke liplijn.

Stap 5:

Volledige lijn van de onderste lippen.

Stap 6:

Neem de roze donkere jas en beginnen met het tekenen van de lijn van de bovenste lippen. Pas op voor de "V" van de lippen. Je moet de "V" van de lippen in een zeer nauwkeurige manier te definiëren.

Stap 7:

Vul het slijmvlies van de bovenste lippen.

Stap 8:

Dit is de manier waarop de omtrek van een duo lip make-up eruit moet zien.

Stap 9:

Neem opnieuw de witte lijn en beginnen met het vullen van de onderste lippen. Deze truc lippen moet een beetje 'droog zijn, dus niet crèmes te gebruiken op het oppervlak vóór toepassing van de witte lijn.

Stap 10:

Hier is hoe de onderste lippen eruit moet zien.

Stap 11:

Neem nu uw gehele favoriete roze lippenstift (bij voorkeur een beetje 'droge roze lippenstift) en vul de bovenste lippen.

Stap 12:

Veeg het teveel op een papieren handdoek of een papieren handdoek. Dit zal helpen bij de bovenlip, geen gevolg aan zijn lippen gekleurd witte onderkant geven. Dit is de reden waarom Daarom is het beter als beide kleuren van het droge type. Anders roze glanzende lippen boven een gekleurd effect of schaduwen op de onderste lippen maken wanneer beide lippen in contact met elkaar.

Stap 13:

Dit is net als de duetten eind- of half en half lip met roze en gele gelijk te zijn. Het is misschien het beste ding om te dragen voor een dag niet te zijn, maar het kan een nogal funky voor party make-up van een meisje of iets speels dergelijks.

Vond je deze roze en witte duo lip make-up? Laat uw feedback.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha