Funderingen beste waterdichte beschikbaar in India - Onze Top 10Stichtingen zijn echt moeilijk om te kiezen, want als u een verkeerde kleur kunt u kijken als een spook, en als je er een niet-waterdicht kiest dus het zal niet langdurig zijn. Daarom is de keuze van een waterbestendige stichting is echt essentieel, vooral als je veel zweet. Bovendien moessons vroeg aankomen en u niet wilt dat uw stichting af te dragen met kleine spatten van water, toch? Hier ben ik het bespreken van de top 10 funderingen waterdicht; Ik hoop dat je net als de write-up.

Beste waterdichte Stichtingen

Lakme Nine to Five Liquid Foundation:


Deze stichting uit Lakmé is verkrijgbaar in vier verschillende tinten en geeft een zware dekking. Verbergt vlekken, littekens en andere onvolkomenheden van de huid wanneer toegepast. Het is waterdicht en duurzaam, zodat u niet hoeft te opnieuw en opnieuw opnieuw toe te passen. Het egaliseert de huid toon en u kunt overslaan concealer tijdens het gebruik van zo werkt groot als een concealer ook. De verpakking is hygiënisch en heeft een pompdispenser dat de juiste hoeveelheid product levert en vermijdt verspilling.

Prijs: Rs 395

Streetwear Verblijf in Mineral Foundation:

Deze minerale foundation van street wear komen in een mooi pakket, en zelfs geleverd met een kabuki kwast in plaats maakt de applicatie makkelijker. Want het is een minerale foundation, die werkt als een zonnebrandcrème ook en beschermt de huid tegen schadelijke zonnestralen. En 'waterdicht en zweet en blijft de hele dag totdat verwijderd met een make-up remover. En 'geschikt voor mensen met een gevoelige huid en vet als het is niet-comedogeen en bevat mineralen gesteriliseerd. Geeft een intensief gebruik en is geschikt voor de zomer.

Prijs: Rs 575 per 9gms

Bourjois Mineral Matte Foundation:

Deze stichting zorgt voor een pure matte afwerking aan de huid na het aanbrengen en is gemaakt van kostbare mineralen die goed zijn voor de huid. Het wordt geleverd in een kleine verpakking pot en u kunt een spatel gebruiken voor de toepassing ervan. Geeft een medium dekking die dienovereenkomstig kunnen worden opbouwen en is verkrijgbaar in vier kleuren om uit te kiezen. En 'waterproof ook en dat is waarom het duurt de hele dag, zonder retoucheren. Het bevat geen conserveringsmiddelen en is dermatologisch ook getest.

Prijs: 830 INR

MAC MATCHMASTER Foundation:

Deze stichting MAC is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en je krijgt zeker uw ideale partner. Geeft zware dekking die natuurlijk uitziet en de stichting past bij uw huid onmiddellijk. Het blijft voor de hele dag als het is waterdicht en zweet bewijs ook, dus niet nodig om het opnieuw en opnieuw te raken. Het past bij alle huidtinten want het is een op water gebaseerde foundation en geeft een matte afwerking dauw na het aanbrengen. Het heeft ook SPF 15, hetgeen een extra voordeel. De prijs is hoog, maar het proberen waard.

Prijs: Rs 2.100 per 35 ml

L'Oreal Paris Onfeilbare Lasting Perfecting Foundation:

Deze stichting van L'Oréal Paris is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en u kunt uw perfecte match te vinden. Deze stichting is de truc onfeilbare betekenis dat de tekenen van de stichting instorting vecht en is de eerste stichting beschikbaar in India het verstrekken van deze. Geeft gemiddeld zware dekking en verbergt alle onvolkomenheden van de huid; je kunt ook overslaan concealer tijdens het gebruik. Het is een stichting anti-glans, waardoor het geschikt is voor de vette huidtypes maakt. Blijft voor meer dan 10 uur en is waterdicht ook, die het ideaal is voor dagelijks gebruik maakt.

Prijs: INR 1195 per 30 ml ..

L'Oréal Matte Foundation Morphose:

Deze stichting van L'Oreal is licht en geeft een zeer natuurlijke lichtgevende afwerking na het mengen. Biedt dekking middelzware en de basis blijft voor 6 uur, die is vrij goed. Het is waterdicht, zodat je ook kunt dragen tijdens de moessons, zonder zorgen te maken over iets. Het vermindert ook de poriën voor een groot deel en de huid ziet er erg mooi en bedauwd. Het is verkrijgbaar in een veelheid van kleuren zodat u uw ideale match met gemak te vinden.

Revlon PhotoReady Makeup SPF 20 Foundation:

Deze stichting waterdicht scala Revlon Photo Klaar is glad van structuur, dat maakt het mengen makkelijker en egaliseert de huid toon zeer goed. En "licht en bevat ook SPF 20, wat betekent dat het niet noodzakelijk passen zonnebrandcrème. Verbergt vlekken, littekens van uw gezicht en geeft je een natuurlijk stralend gezicht meteen. Het duurt zes uur en niet je gezicht te maken vette waardoor het geschikt is voor de vette huid ook. De verpakking is stevig, reis-vriendelijke en aantrekkelijk ook.

Prijs: 850/- 30 ml

Revlon ColorStay Liquid Foundation:

Deze basis is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en heeft twee varianten namelijk één voor de vette huid in combinatie en de andere voor de normale droge huid. Het geeft medium dekking en verbergt kleine foutjes dat het geschikt is voor dagelijks gebruik te maken want het is erg licht. En 'het zweet proof en waterdicht is en blijft voor 7 uur. De textuur is goed en maakt het mengen super eenvoudig en geeft een natuurlijke uitstraling wanneer gemengd op de juiste manier.

Prijs: Rs 790

MAC Face and Body Foundation:

Deze stichting is voor het gezicht en lichaam, en is waterbestendig, wat betekent dat het geeft een langdurige dekking en blijft voor meer dan 10 uur zonder te verbleken. Het is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en bevat verschillende verzachtende middelen die goed zijn voor de huid. Geeft een afwerking dauw op je gezicht en helemaal niet bewogen. Geeft een natuurlijke afwerking voor het gezicht en het waterdicht stichting past perfect in de huid. De prijs is hoog, maar beetje gaat een lange weg, wat betekent dat het zal duren voor eeuwen, zelfs als elke dag gebruikt.

Prijs: Rs 1.700 per 50 ml

Colorbar Mousse Foundation:

Deze waterdichte foundation geeft een matte afwerking en textuur is erg zacht waardoor het super gemakkelijk mengen maakt. En 'olievrij en vrij van parfum, waardoor het geschikt is voor mensen met een vette huid en gevoelige neus. De verpakking is stevig, reis-vriendelijk en hygiënisch. Het is verrijkt met vitamine A, dat is goed voor de huid. De textuur is licht en ziet er natuurlijk na het aanbrengen. Als je een gevoelige huid hebt, dan kunt u ook gebruiken als is dermatologisch getest.

Prijs: Rs. 650 15gms.

Heb je geprobeerd een van deze producten foundation waterproof make-up? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha