Funderingen beste poeder beschikbaar in India - Onze Top 10Stichtingen stof zijn eenvoudig aan te brengen en maak je look laatst de hele dag. Verkrijgbaar in diverse kleuren, zijn ook uitgerust met SPF bescherming aan de schadelijke effecten van de zon te blokkeren, het poeder fundamenten zijn hier te blijven.

Beste Stichtingen stof

Hier zijn de Top Tien Mineral Powder Foundations die je kunt kiezen:


Street wear Blijf op Mineral Foundation:

Dit verblijf op minerale foundation blijft aan tot acht uur en wordt geleverd met een Kabuki kwast voor het aanbrengen. Minerale make-up is effectief in het vullen van rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes en dit product werkt effectief in deze groeten.

Prijs: 575 EUR voor 9 gram

Rating: 4/5

Neutrogena Mineral Sheers Compact Foundation:

Dit product van het merk populaire en effectieve Neutrogena is duur, maar zeer gewaardeerd en gewild om zijn vermogen om op natuurlijke wijze zelfs uit uw teint en deksel vlekken en onvolkomenheden. Duurt een lange tijd en is niet gemakkelijk onder omstandigheden van vocht en bezwete.

Prijs: 2114 INR

Rating: 5/5

Lakme Absolute White Intense dekking Nat en droog Compact:

Dit innovatieve product fungeert als een compact wanneer droog en nat als basis. Met dekking van de lange duur van maximaal 16 uur, de intense dekking Nat en droog Compact kan effectief egale teint Lakme Absolute Wit en vlekken en onvolkomenheden te verbergen.

Prijs: 650 EUR voor 9 gram

Rating: 5/5

The Body Shop Extra Virgin Mineralen Cream Compact Foundation SPF 15:

Het is moeilijk om een ​​product Body Shop uit een lijst van beauty producten weg te laten en, als u dit poeder foundation te gebruiken zal niet moeilijk te zien zijn. Deze romige poeder gelijkmatig bedekt de huid en wordt geleverd met een fijn penseel applicator. Met de belofte van een looptijd van maximaal 16 uur, Body Shop biedt wat het zegt.

Prijs: 1375 INR voor 5 Gram

Rating: 5/5

MAC Studio Fix met poeder en foundation:

De Fix Powder Plus Foundation Studio Mac is een multi tasker gedefinieerd. Dit leuke artikel biedt een effectieve dekking en blijft lang, heel lang. Het wordt geleverd met een zachte spons applicator bestaat uit latex, dat kan worden gewassen en hergebruikt.

Prijs: 1600 INR voor 15 Grams

Rating: 4/5

De Shiseido Compact Foundation met SPF 15:

De Shiseido Compact Foundation komt met SPF 15 om te beschermen tegen de zon. Dit product zorgt voor een uitstekende dekking en werkt goed om vlekken en ongelijkmatige teint te verbergen.

Prijs: 3992 INR

Rating: 4/5

L'Oreal Onfeilbare Creamy Powder Foundation:

De Onfeilbare Powder Foundation door L'Oreal is een high-end product dat effectiviteit dat elke rupee u betaalt de moeite waard is verzekert. Met zijn hoge gehalte aan droge pigmenten, deze stichting poeder egaliseert de huid toon en biedt uitgebreide dekking.

Prijs: 1195 INR voor 9 gram

Rating: 4/5

Funderingen Revlon PhotoReady Two Way Poeder:

Deze compacte make-up dient ook als een stichting als het nat is. De textuur is zacht en niet gemakkelijk te vervagen. Duur, maar effectief, dit product Revlon is de perfecte koop voor de behoeften van make-up elke dag.

Prijs: 1199 INR

Rating: 4/5

Oriflame Beauty Whitening Powder Foundation:

De verpakking is aantrekkelijk alleen maakt dit poeder stichting van de beroemde Zweedse merk moeilijk te weerstaan. Met een perfecte mat of droge afdronk, dit product budget is zeker te imponeren.

Prijs: 498 INR 6 gram

Rating: 5/5

Avon Smooth Minerals Powder Foundation:

Deze uitspraak van de directe retail merk Avon is perfect voor het eerst gebruikt. Probleemloos en gemakkelijk aan te brengen, de Avon Minerals Powder Foundation biedt reguliere effectief maximale dekking en mengt gemakkelijk te verbergen donkere kringen en oneffenheden.

Prijs: 149 EUR voor 9 gram

Rating: 3/5

Ik hoop dat je vond dit artikel informatief. Laat uw waardevolle opmerkingen indien van toepassing.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha