Fun Party Places voor 13-jarigen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 2, 2015 Admin Vakantie 0 0


De jongen of het feestvarken is nu officieel een tiener, en de noodzaak om zijn plezier is nog nooit zo groot geweest. Bij de planning van die speciale verjaardag partij voor de nieuwe tiener, is er geen reden tot paniek. Met een beetje 'planning en creativiteit, kan het feest een succes te zijn en te voldoen aan de leuke dingen die kinderen doen afkoelen. Er kan ook een "dank u" van ergens, ook al is het niet leuk om te zeggen - als ik er niet ben vrienden, natuurlijk.

Home Arcade Party

Want alleen de tiener verjaardag slapen om zijn kracht terug te keren naar videogames te herstellen, kan een interessante optie de veranda zijn. Sommige arcades, zoals 3D Arcade, bieden de feestzaal, zonder enige vergoeding en zal de jarige te voorzien van gratis tokens. De planner partij levert alle levensmiddelen, dranken en decoratie, met dien verstande dat de partij kamer geen eigen parkeerplaats tokens voor de gasten behoren. Met 4000 vierkante meter en meer dan 60 games, zal de onderzoeker uren van gaming opwinding spelen. Een eenvoudig alternatief is het huren van een aantal console videogames en de video game videotheek en voeg ze toe aan de tv's in huis. Hierdoor kunnen alle gasten verschillende single-en multiplayer games voor uren spelen en laat de partij planner in te korten of de duur verjaardagsfeestje te verlengen zonder dat de kosten van de partij.

Sports Party

Voor sportliefhebbers, vraag dan een verjaardag in een sportschool. Veel sportscholen toelaten private verhuur, en sommige zijn voorzien van een aparte ruimte voor het eten. De taart kan worden gemaakt in de vorm van sport, zoals basketbal of voetbal, en dienovereenkomstig ingericht. Gasten kunnen worden verdeeld in twee teams en strijden tegen elkaar voor het opscheppen. Feestartikelen kunnen bestaan ​​iets te maken heeft met sport, zoals kleine poef balvormige trofeeën voor alle spelers, en een foto van het team bij elkaar voor de wedstrijd begon. Als een extra twist, kunnen de gasten hun inzet op wat de uiteindelijke score zal zijn, en het dichtst bij het wint een prijs, zoals een basketbal zelf.


Adventure Park

Avonturenparken bieden plezier en de opwinding van de attracties, spelletjes en voedsel, terwijl het krijgen van de groep in de frisse lucht. De feestgangers kunnen kijken op de nieuwste games in de arcade of tonen enige angst bij het klimmen op de recente achtbaan. Vele avonturenparken zorgen voor verjaardagsfeestjes, zoals in Adventureland, die standaard pakketten die voedsel en dranken, decoratie behoren heeft, naar het park gaan en schoon te maken na het feest. Gasten kunnen hun moed met de Coaster orkaan of piratenschip te testen, kunt u afkoelen met een aantal waterattracties of vechten voor de hoogste score in de arcades. Ouders die bij te wonen met een jongere broer van een gast kan wat plezier 'in de kinderen en familie die een reuzenrad en merry-go-round omvat hebben.

Party Spa

Wees cool en ziet er goed uit is een gegeven voor een tiener, dus overweeg een spa partij waar luxe en verwennerij zijn de thema's. U kunt deze partijen hebben thuis met iedereen elkaar helpen, hebben ze in de spa of de spa thuis komen. Regelen voor manicure, mini-facials, beauty cosmetica en haar spa meubilair dat gekwalificeerd personeel en een verscheidenheid van de behandeling opties biedt. Sommige spa's bieden pakketten voor verjaardagsfeestje en we behouden ons het recht voor exclusief gebruik van de partij wanneer de telling gast is voldoende.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha