FUN IDEEËN Date Night: 9 leuke dingen die je kunt doen met je vriendje tijdens een verblijf thuisFUN IDEEËN Date Night: 9 leuke dingen die je kunt doen met je vriendje tijdens een verblijf thuis

Als de wind giert en de regen sjorren tegen de ruit, het laatste wat je wilt doen is om te kleden voor een avondje uit. Zodat de tijd om te gaan met haar eigen ding buiten, steek het vuur aan, trek de blinds voor een intieme avond met onze negen nachten in leuke date ideeën voor jou en je vriendje:

1. Na een race in de keuken

Klaar voor de start, koken! Delen een aantal ingrediënten die kunnen worden gevonden in de keuken en zien wie kan komen met de beste gerecht voor het diner voor elkaar. Het hebben van een smaaktest aan het einde, en de verliezer wordt duidelijk afstand de gerechten.


2. De tafelspelen buiten

Bordspellen zijn niet alleen voor kinderen, volwassenen kunnen ook genieten van hen. Er zijn genoeg om uit te kiezen als je wilt om je hersenen te belasten, probeer Trivial Pursuit of scrabble. Als u wilt dom krijgen, krijgen Twister uit de achterkant van de kast.

3. Leer hoe je cocktails maken

Maak indruk op je vrienden, de volgende keer dat je een feestje te houden en te leren hoe je cocktails maken. Je nodig hebt om een ​​deel van het materiaal te krijgen voordat: een maatregel van een beroerte, een agitator, een beetje 'van ijs en een aantal essentiële ingrediënten, koop dan een boek cocktail recepten en geef het een werveling.

4. Reis de wereld in het comfort van uw huis

Maak een thema voor de nacht in het kiezen van een vorm van campagne wereldwijd. Verkrijg de juiste wijn, de juiste voeding, op een filmset in uw gekozen land en daar ga je. Denk aan plaatsen die u kunt bezoeken: China, Italië, Frankrijk, Mexico en zal niet eens een paspoort nodig!

5. U kunt dineren in en doe het met stijl

Geen behoefte om uit te gaan om te kleden voor het diner. Koop wat nosh elegante en kleed je beste. Zwarte stropdas voor hem en voor haar beste jurk, kaarsen op de tafel en een beetje 'zoete achtergrond muziek op de stereo-installatie, en u kunt een romantisch diner voor twee, en naast de deur naar de slaapkamer te hebben!

6. Zet een film voor kinderen

Vergeet niet film en cartoons al uw kinderen favoriet? Terug te brengen goede herinneringen aan de kindertijd en hebben een avond met Walt Disney of uw kinderen favoriete tv-programma's. Maken de avond compleet met een schaal vol snoep voor de kinderen en u kunt herinneren hoe ze allemaal gebruikt om groter en beter te proeven toen je jong was.

7. Breng de dag in bed

Voorraad op snacks, krijg films en gewoon in bed blijven voor een dag. Uit en laat de wereld gaat door buiten is een geweldige manier om te ontspannen en aanpak. Het hebben van een dag om gewoon niets te doen.

8. training samen

Al het beste gezondheid artikelen zeggen dat je een trainingspartner te hebben, dus wat is er mis mee om je vriendje zijn? Hier krijg je een workout video en probeer alle oefeningen samen. Zelfs als de training niet werkt, waarschijnlijk verlies je pond van al het lachen.

9. Plan een vakantie

Krijg alle brochures en de nacht door te brengen in de planning van uw perfecte vakantie. U zult verrast zijn, wanneer je meer tijd doorbrengen op zoek in, hoeveel verschillende dingen zijn er te doen en er zijn veel plaatsen om te gaan. Als u van plan bent om uw reis zelf te organiseren, zonder gebruik van een agent, kunt u precies kiezen waar je naartoe wilt en waar u wilt verblijven, en zal waarschijnlijk minder duur zijn.

Heb je andere ideeën over leuke avond te delen? Welke leuke kleine dingen die je graag doet met uw partner tijdens een verblijf in huis?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   1
Augustus 8, 2015 | 04:58:31 | later 8 uur

Mijn vriend zou graag een aantal 'van deze tips in gebruik genomen. Dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha