Fruit voor HairDe vruchten zijn sappig en lekker om te eten, maar ze bevatten veel voordelen voor de gezondheid ook. Niet alleen in de verzorging van de huid, ook worden gebruikt ter bevordering haargroei en de gezondheid wanneer het wordt gebruikt of gebruikt in actuele behandelingen. Vitaminen zoals A, C, E aanwezig zijn in sommige vruchten fruits.These kan worden gebruikt voor de behandeling haaruitval, roos, voortijdige vergrijzing van het haar en vele andere problemen. Vandaag de dag, laten we eens kijken enkele interessante vruchten met hun voordelen voor haar.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door csouza_79, cc licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door downing.amanda


Banaan voor glanzend haar :

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door 24oranges.nl

Bananen bevatten overvloedige hoeveelheden vitamine A en mineralen die zeer essentieel zijn voor haar gezondheid. Productie van talg in de hoofdhuid heeft vitamine A en dan blijft het haar glanzend en gezond. De inname van verse bananen per dag zal een goede voeding voor het haar te voorzien van een mooie gezonde uitziend haar. We kunnen ook bananen in onze actuele behandelingen die gemakkelijk thuis worden gedaan. De volgende haarmasker banaan herstelt beschadigd haar en zorgt dat zijdeachtige glans.

Prak een banaan rijpen en voeg de olijfolie die zij nodig heeft. Meng het mengsel tot glad en aanbrengen op de hoofdhuid en het haar. Laat gedurende een half uur tot laat je haar absorberen de voeding. Na 30 minuten, je haar wassen met schoon water en milde shampoo.

Behandel grijs haar met kruisbessen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door McKay Savage

We weten allemaal dat kruisbes, ook wel bekend als Amla is slechts een van eetbare vruchten, maar heeft grote voordelen voor het haar ook. Het verrijkt haargezondheid en pigmentatie en vervolgens gebruikt als een ingrediënt in vele haren oliën, met name ontwikkeld voor grijs haar. Ja! Kruisbes wonder voor grijs haar, indien regelmatig gebruikt haarverzorging routine. We kunnen kruisbes ook dagelijks consumeren om een ​​goed haar gezondheid en immuniteit te krijgen. Voortijdige vergrijzing van het haar kan sterk worden gecontroleerd en genezen door deze behandeling op grond olie amla zelfgemaakt.

Kruisbessen moeten worden gesneden en gedroogd in de schaduw tot hard. Poeder deze stukken en meng met kokos of olijfolie. Verwarm dit mengsel van olie tot het bruin wordt en zet de kachel. Houd dit haar olie in een container luchtdicht sluiten en elke avond op je haar en hoofdhuid voor een haar massage koeling. Regelmatig gebruik resulteert in haar vrije mooi haar gitzwart grijs kijken. Dit maakt het een van de beste home behandeling in voortijdige vergrijzing van het haar.

Say Goodbye om roos met citroen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Daniella Segura

Hebt u last van jeukende hoofdhuid? Is uw roos om terug te keren binnen 2-3 dagen van uw hairwash? Hier is een remedie citroen interessant voor u. Natuurlijk moet je doen! Citroen heeft verbazingwekkende eigenschappen van natuurlijke citrus die kunnen leiden tot roos gratis haar op zoek glanzend. Volg je rechtsmiddel onder citroen handig om zich te ontdoen van het probleem van de roos.

Verzamel citroenschil, hak en geniet in haar olie regelmatig. Dit kan dagelijks worden gebruikt om de hoofdhuid en het haar masseren om effectief controle roos. Hoe warmer de olie, hoe beter de resultaten zijn. Dus zorg ervoor dat je de olie te verwarmen voor elk gebruik.

sap compressie door een grote citroen en meng dit met 2 eetlepels warm water. Dit mengsel kan eenvoudig worden toegepast op de hoofdhuid een uur vóór iedere wasbeurt met een haar te verkrijgen, haar roos vrij schoon en helder.

Een uitstekend idee is om haarborstels en kammen weken in heet water gemengd met citroensap te desinfecteren en te voorkomen dat de verspreiding van roos.

Dus meiden! Gooi nooit de vruchten rijpen hieronder. Ze kunnen natuurlijk ook wonderen doen voor je haar. Volg deze recepten en laat ons weten hoe het werkt!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha