Fruit Nail Art Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto'sWe willen graag fruit te eten of niet, het is zeker dat als we eenmaal nam een ​​kijkje op de manier waarop deze vruchten zijn het bekijken van onze nagels, willen wij u!

Er is een bepaald element van fruit nagel ontwerpen plezier dat omhoog brengen van alle aspecten van een persoon. En als je toevallig op de universiteit of in een werkomgeving minder streng, dit is een fantastische look voor de sport. En 'beter als je nog lange nagels aan deze leuke nail art sport. Om preciezer te zijn, vandaag laten wij u zien een fruitmand nail art. Als je nagels zijn kort, dan kunt u de zeer smalle mand te houden of volledig over te slaan de mand. Echter, deze nail art ziet er echt leuk met de mand getekend op het puntje van je nagels.


Hier zijn we met behulp van verschillende plakjes FIMOS voor de vruchten, maar u kunt de plakjes fimo houden om aan te geven in sommige vruchten zoals aardbeien of gewoon alleen bananen of sinaasappels alleen om je liefde te vertegenwoordigen voor een bepaalde vrucht. De keuze is geheel aan jou. Daar gaan we!

Fruit Nail Art Tutorial

Dingen die genomen moeten worden:

  • Een primer (optioneel)
  • Een glinsterende roze nagellak
  • Een gele glazuur of acryl verf geel
  • Acryl emaille Bruin of bruin emaille
  • Een borstel nail art schoon
  • Een borstel of een dunne nail art striper schoon
  • Een set van fimo fruit plakjes
  • Transparant glazuur

Stap 1: Als u een basislaag te gebruiken en dan 2 lagen basislak aan nagels vóór het begin van dit project. Nu, na de grondlaag droog is, gebruik maken van twee handen roze shimmer nagellak. Volledig laten drogen voordat u naar het podium

Stap 2: Als het glazuur goed wordt gedroogd, neem een ​​borstel nail art en een beetje 'van gele verf. Verf de uiteinden van de nagels zo gebogen. E 'als een vorm van Franse tip, maar met slechts het geel in plaats van wit. U kunt ook met geel email voor dit.

Fase 3: Laat de verf of lak welke u gebruikt, volledig drogen voordat u naar de volgende stap. Neem nu de borstel nail art striper of een schone en verf diagonale lijnen in twee richtingen met uw email bruine of bruin acrylverf. Dit zal het ontwerp van een mand te geven. Laat deze goed drogen.

Stap 4: Neem nu een paar plakjes fruit FIMOS in verschillende varianten, zoals appel, banaan, kiwi, aardbeien, sinaasappels, citroen, watermeloen, etc en plak ze met een duidelijke glazuur. U kan worden met behulp van stickers polymeer klei, die ze gebouwd in lijm terug. Maar ze blijven niet lang. Met een minimum bedrag van uw klederen deze kunnen loskomen. Gebruik duidelijke nagellak aan FIMOS behoren te vallen. Als het glazuur droogt transparant, de FIMOS worden zeer stevig. Ze niet gemakkelijk vallen. Nu terug te nemen duidelijke nagellak en bedek elke nagel met ten minste twee lagen eigen. Dit zal door het ontwerp worden gesteld sterk en ook een gewenste glans te geven.

Dit betekent niet nail art fantastisch uitzien en fris als het fruit vers geplukt uit de tuin?

Wilt u een keer te proberen?

Hier is een grote collectie van de gemeenschap gedeelde ideeën nail art applicatie voor je Android-telefoon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha