FRANSE willen zoenen? 10 must-know Tips French kissFRANSE willen zoenen? 10 must-know Tips French kiss

Wist u dat de Franse kus niet van oorsprong in Frankrijk? Nou ja, natuurlijk, kan niemand echt weet waar de hartstochtelijke kus van herkomst, maar er wordt gedacht dat de Franse kus term, werd gebruikt als een belediging voor de mensen van Frankrijk, omdat ze immoreel en promiscue werden beschouwd! Er is geen juiste of verkeerde manier om een ​​tongzoen te genieten, maar hier zijn enkele nuttige tips over de Franse kus die je wellicht nuttig vindt:

1. Kies uw perfecte tijd

De beste tijd voor een passionele tongzoen is een rustige, romantisch moment alleen. Heeft het probleem niet dwingen; gewoon wachten tot de tijd rijp is. Je zult weten allebei bij.


2. Neus botsing is een NO NO!

Een ander goed advies Franse kus is om je gezicht direct voorkomen tegenover elkaar. Kantel je hoofd een beetje aan de kant, zodat u kunt gênant neus confrontaties te vermijden. En 'heel leuk als dat gebeurt, maar het is eerder bederven de stemming!

3. Niet overhaast in te

U hoeft niet te lopen recht in een volledige geblazen Franse kus. Het wordt verondersteld romantische en gepassioneerd zijn. Begin met een zoete, gewone kus, om dingen te beginnen.

4. Kom voor de lucht!

Neem een ​​pauze van tijd tot tijd, en oogcontact. Het geeft je de mogelijkheid om een ​​glimlach te delen, en neem een ​​adem ook.

5. Gebruik je handen te

Volgende nuttige suggesties de Franse kus is om je handen te gebruiken. Laat je handen slap hangen aan zijn zijde; ze gebruiken om je partner te omarmen. Plaats uw handen rond de taille of hun nek. Of, de kleine 'romantiek, gewiegd de achterkant van het hoofd in zijn handen.

6. Houd dingen in beweging

Geloof het of niet, kan de Franse kus saai. Laat uw lippen en de tong nog steeds voor meer dan een seconde of twee. Varieer je stijl en geniet van zowel de kus meer.

7. Geen schuurpapier lippen!

Onze volgende suggestie Franse kus is om je lippen geëxpandeerd houden. Je wilt niet dat uw partner om te denken dat alleen gekust sommige schuurpapier, dus houd de lippen gehydrateerd en geëxpandeerd is een goed idee ook.

8. Het is niet echt een probleem als je aan het lachen

Het gebeurt, dus maak je geen zorgen als je aan het lachen en niet beledigd als je partner niet. Soms de zenuwen kan de betere van je krijgt, dus een beetje 'spanning release zal geen pijn.

9. lood stroom van je partner

Je hoeft een expert op French kiss niet, het gaat gewoon vanzelf. In geval van twijfel, of je bent met iemand nieuw, dan gewoon volgen hun lood en zien waar het gaat. Het zal nog steeds een magisch moment.

10. Laat je adem niet vergeten

Een van de grote Franse kus tips is om te onthouden over uw adem. Geen behoefte om obsessief over je ademhaling en, als je beiden hebt gegeten knoflook, zal het goed zijn. Echter, als je de enige bent die de kruidige knoflook optie in het menu en een verse munt koos zou niet verkeerd gaan.

Wat zijn uw suggesties kusjes favoriet?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha