Fouten in Windows Firewall

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 9, 2015 Admin Computer 0 0


Firewalls worden gebruikt als duurzame bescherming tegen de meest voorkomende aanvallen op het Internet. De basisconfiguratie enkele verbindingen die verdacht uitziet blokkeren of sluit zodanig dat schade kan veroorzaken. Frequente storingen van de firewall zijn frustrerend en kon worden overgehaald om het uit te zetten. Je moet nooit een firewall uit te schakelen, tenzij je een back-up firewall via uw router of anti-virus. Meer informatie over het openen van poorten naar bepaalde verbindingen toe te staan, of fouten te elimineren door middel van het oplossen van problemen.

Fout 0x8000FFFF

De Microsoft Firewall-service wordt gestart wanneer Windows wordt geladen en is nodig voor de firewall te bedienen. 0x8000FFFF fout wordt gegenereerd wanneer de service niet kan worden gestart en zal in het systeem logboek worden genoteerd. Het zal worden begeleid door soortgelijke fouten in het logbestand. Dit is speciaal voor pc's met Microsoft ISA Server 2004 of 2006 schrijft de mislukking van een webpublicatieregel beschadigd in Microsoft Internet Security and Acceleration Server (ISA) firewall beleid. Los het probleem in de eerste plaats te bepalen of de regel, in feite, bederf en vervolgens het problematische regel. Specificaties opgenomen in de sectie Referenties.

Beëindiging van de dienst

Als u werkt met ISA Server en de Windows Firewall niet start, zal u deze fout in het systeem logboek te zien: "De Windows Firewall-service is gestopt met de dienst-specifieke fout 5" Deze fout treedt op de Vista-computer, en de firewall zal mislukken zelfs als u deze handmatig proberen te starten. 'Toegang geweigerd' vat het probleem met de fout ligt bij de machtigingen van de registersleutel. Het register houdt bij elk bestand en de locatie op de harde schijf. De toetsen hebben "toestemming" om te bepalen of ze kunnen worden gelezen, geschreven of op enige manier gewijzigd. Open de Register-editor door te typen "regedit" in het menu Start. Vind de sleutels van de firewall (zie bronnen), met de rechtermuisknop op een ieder en kies "Machtigingen". De rechten moeten worden toegestaan ​​voor de lokale computer.


Ongewenste

Het meest voorkomende probleem met de firewall optreedt wanneer een programma nodig is geblokkeerd voor internet. Gebruikers die upgraden naar of installeren van Windows XP Service Pack 2 zal merken dat sommige programma's niet meer werken. Dit is normaal, want het is voor de firewall om ongewenste verbindingen met uw pc te blokkeren. Soms is het nodig om de deuren voor het programma dat je dat niet vereist oplossen. In Windows XP, Vista en Windows 7, moet een zekerheid alarm worden meegedeeld dat het programma is geblokkeerd. Klik op "Deblokkeren" om het toe te staan. Doe dit een keer voor elk programma.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha