Foundation: Formulation1Alle vandaag op het wereldtoneel van vandaag gaat naar jezelf te houden op elke trend of het nu mode of beauty. Dus het logisch dat ze zouden weten dat de fundamenten best bekend voor het afdekken van acne, vlekken en vlekken.

Dus waarom niet upgraden later als zorgen voor een volledige dekking, en hoe kun je ze onderscheiden als het gaat om formuleringen. Dus laten we beginnen met de basis meest gebruikte die gemakkelijk beschikbaar zijn in de markt en wat zijn ze gemakkelijk te gebruiken zijn.


Stichtingen:

Dit zijn de meest gebruikte, zeer licht en makkelijk als het gaat om de toepassing en het mengen. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn beschikbaar in twee formuleringen:

Oliebasis vloeibare foundations:

Fundamenten gebaseerde vloeibare olie zijn geschikt voor de droge huid als ze dienen een tweeledig doel cover + hydratatie. Ze zijn dikker en houdt de huid gehydrateerd. Mengen ook gemakkelijk ondanks de dikkere textuur en geven een finishing dauw glowy- voor de droge huid en dof futloos.

Olie-water-gebaseerde vloeibare foundations gratis:

Ze zijn lichter in consistentie van basisolie en biedt dekking lichter. Deze worden gezegd perfect voor de vette, normale of gemengde huid type te zijn als hun lichtere textuur laat de huid ademen. Ze naadloos en voeg glans en licht om de huid als het siliconen bevat.

Powder Foundation:

Powder Foundation is verkrijgbaar in losse poeder en geperste poeder. Het kan direct worden toegepast of kan worden gebruikt als een aanwijzing voor vloeibare foundation.

  • Loose Powder Foundation:

Ze worden meestal gebruikt om de set fundering Basic. Ze zijn geschikt voor vette huid omdat het geen vocht bevat.

  • Pressed Powder Foundation:

Ze zijn over het algemeen verkrijgbaar in compacte behuizing en droog en nat te worden toegepast. Geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder aanbevolen voor de vette huid.

Cream Foundation:

Cream fundamenten zijn perfect inzet voor de droge tot zeer droge huid schoonheid. Zijn op basis van olie, zwaardere dikke romige consistentie, die de huid vochtig, zacht, gehydrateerd en stralend houdt. Ze bieden een ondoorzichtige afdekking zwaar en die elke minuut onvolkomenheden van de huid.

Mousse van de Stichting:

Dit type van de stichting is een soort mousse gemonteerde structuur en 'zeer licht en hydraterende op de huid. Het meest geschikt voor de droge huidtypes. Het is in room en vloeibare vorm.

Deze zijn het makkelijkst te vinden en te gebruiken! Maak een verstandige keuze!

Er zijn verschillende andere soorten funderingen. Hiermee kunt u hieronder lezen om erachter te komen.

Mineral Foundation:

Minerale foundation minerale make-up is een van de aangeboden in de markt die fijn gemalen natuurlijke mineralen uit de grond bevat producten. E 'algemeen verkrijgbaar in de vorm van losse poeder en geclaimd veilig voor alle huidtypes. Het kan gebruikt worden zowel in droge vorm of nat als het werkt om een ​​perfecte look voor uw huid met die extra glans te bieden.

Stick Foundation:

Stichtingen Stick komt in stok vast of een zoet als vorm en worden geclaimd erg zwaar voor dagelijks gebruik. Ze werden gemaakt om een ​​ondoorzichtige afdekking zwaar voor de huid volledig matte afwerking te geven. En zeker niet aan te raden voor de droge huid. Ze drogen snel en stil zijn goed voor de vette huid.

Tinted Moisturizer:

Tinted Moisturizer beweert op te treden als een uitvalsbasis voor de huid vochtinbrengende sperma. Ze zijn ontworpen om te helpen, zelfs uit de huid toon. Biedt dekking zeer licht op de huid. Zeer licht op de functie van de huid maakt je ook het gevoel dat je huid vrij is van make-up. En 'aanbevolen voor de droge huid, zoals deze beweert om de huid gehydrateerd te houden, waardoor de lichte hint van kleur aan de huid.

Stichting waterdicht:

Stichtingen regenjassen zijn verkrijgbaar in zowel vloeibare en crème en is ideaal voor de meeste alle huidtypes. En 'de veiligste weddenschap voor regen en de zomer, vooral wanneer de regen en het zweet heeft de neiging om je make-up te ruïneren.

De fundamenten zijn een van de beste beauty producten worden aangeboden door bedrijven make-up voor een paar momenten te dekken onze natuurlijke gebreken van de huid. Helpen accentueren uw schoonheid verder, dus soms moet je het beste kijken bruid, of het beste model of dat meisje gloeiende op het werk.

Zorg ervoor dat u niet meer dan doe je zelf met stichtingen. Houd het natuurlijk en elegant.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha