Fossiele Cadeaus voor kinderenPaleontologie, of de studie van fossielen kan de fantasie van kinderen te vuren. Weinigen kunnen de angst dat trilobieten, dinosaurussen, fossielen en gesteenten kan induceren ontkennen. Veel cadeaus fossielen voor kinderen kan worden gekocht voor het bevorderen van dit wonder. Geef een gift die ook kunnen stimuleren een toekomstige generatie paleontologen.

Fossiele Modellen

Fossiele modellen zijn uitstekende leermiddelen voor kinderen. De meeste zijn gemaakt van duurzaam plastic om breuk te voorkomen. Meestal worden deze modellen gemonteerd en maakte als een miniatuur versie. Kinderen zijn in staat om een ​​close-up weergave van deze uitgestorven dieren krijgen om meer over hun anatomie te leren. Ook maken prachtige slaapkamer decoratieve objecten. Geef kinderen een boek samen met de gave, zodat ze kunnen ontdekken waar het dier leefde, zijn dieet, en hoe lang geleden zwierven de aarde.

Fossiele Kit

Voor een kind dat het echte werk, de aankoop van een kit met authentieke fossiele haaientanden, versteend hout en fossielen van de zee leven wil. De meeste kits worden geleverd met een boek waarin alle fossielen en hoe ze werden gemaakt. Heb je keuze uit de start kit, starter kit, kit van middelgrote en geavanceerde kits die allerlei verschillende fossielen hebben. Alle fossielen van deze kits zijn geverifieerd en werden niet genomen uit de nationale parken.


Kit Dinosaurus

Als het instellen van een trilobiet is niet wat je kind, het kopen van een kit speciaal voor de fans van de dinosauriërs. De National Geographic Dinosaurus en Fossil kit (zie Referenties) heeft een overvloed aan informatie en activiteiten. Kinderen kunnen een dinosaurus skelet creëren, bouwen modellen, maak een spiraal tijd, en leer meer over fossielen met spelletjes en activiteiten. Een ander geschenk kan een kind de kans om "graven" zijn dinosaurus. De Dinosaurus Velociraptor GeoSafari (in Bibliografie) heeft een blok klei, graven gereedschappen, Kiosk modellering en begeleiding. Het kind krijgt de gelegenheid om paleontoloog spelen, terwijl meer over de praktijken van de opgraving te leren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha