Formele Eye Make-up stap voor stap uitleg met foto'sBen je bang om glitter oog make-up te gebruiken? Als dat zo is, probeer dit aspect uit onze lijst van ideeën formele oog make-up ..

Of het nu een zakelijke conferentieruimte, een formele sit-down diner of een goed doel gala-avond, formele oog make-up is gemakkelijk te doen als je de regels kent. Het zou niet sterk; moet niet saai zijn en mag nooit schreeuwen om aandacht. Wat we in wezen gericht is een geweldige look, maar elegant.


Formele Eye Make-up Tutorial

De producten en tools die u nodig voor deze les zijn:

Een Cleanser
Sommige wattenstaafjes
Een Concealer Stick
Een Primer of Tinted Moisturizer
An Eye Liner
Een Kajal
Een schaduw Palette Eye
Een Tube Mascara
Wenkbrauwstukje
Een wenkbrauw borstel
1 Een Spiegel
1 Een goed verlichte ruimte

Nu alles klaar is, laten we beginnen.

Stap 1:

Eerst moet u het doek voor te bereiden. Afhankelijk van het type van de huid, gebruik reinigende basis van melk room, of een op water gebaseerde make-up remover. Omdat je richten op de ogen en het gebied rond het station, gebruik een oog en lip make-up remover en gesteriliseerd katoen ballen om voorzichtig schoon mogelijk. U kunt ook kiezen voor vochtige doekjes, als je wilt.

Stap 2:

Nadat je klaar bent met het schoonmaken, splash je gezicht met ijswater of wrijf een ijsblokje smelten rond de ogen en het gezicht. Nu droogdeppen.

Na het reinigen:

Stap 3:

Nu komt het deel moisturizer. Als je een droge huid hebt en je wilt niet te eindigen met schilferige huid en make-up cakey, deze stap is essentieel. Als, in plaats daarvan, heb je een combinatie of vette huid, waardoor het een miss deze stap.

Stap 4:

Puntjes op de concealer onder je ogen als je donkere kringen. Gebruik een karige hoeveelheid en meng goed. Breng nu de getinte moisturizer. Dot in en rond de oogleden. Dit werkt als een primer. In het geval dat u niet beschikt over een getinte moisturizer, gebruik maken van de concealer.

Na Concealer en Tinted Moisturizer:

Stap 5:

Nu is het tijd voor de oogschaduw. Gebruik de kleine tip van de schaduw applicator ogen en vegen de romige bruine schaduw op je oogleden.

Stap 6:

Maak dan gebruik van koper glitter eyeliner boven op het deksel, langs de wimperlijn. Lijn de onderste wimperlijn en de binnenrand ook. Vergeet niet de binnenste hoek van de ogen.

Stap 7:

Gebruik alle drie de oogschaduw en het hoogtepunt op glanzende bruine oogschaduw palet. Gebruik de glinsterende donkerbruin buurt van de wimperlijn, de glinstering van koper naar het midden van het deksel en de bleke peachy bruine shimmer op de top van het deksel. Gebruik de markeerstift langs de wenkbrauwen. Mengsel.

Voordat hij bij de Eye Shadow:

Stap 8:

Met de zwarte eyeliner, trek een dunne lijn langs de wimperlijn en mix naar buiten. Smeren zwarte coating geeft slechts een hint van rokerige look.

Stap 9:

Vul uw wenkbrauwen met brow liner (meer binnenkort op de wenkbrauwen) en gebruik de borstel aan de voorkant van het oog groomer om het haar tot in de perfectie vorm te geven.

Na de toetreding tot de Eye Shadow:

Stap 10:

Last, but not least, de toepassing van mascara. Slechts een sweep op de wimpers (zowel boven en onder) zal doen. Give It 2 ​​minuten op te zetten. Gebruik nu lash kam groomer oog om ervoor te zorgen dat er geen klontjes mascara op je wimpers.

Na Mascara - laatste optreden:

Uw oog make-up is nu klaar. Om deze look te voltooien, gelden de getinte moisturizer op het gezicht en de hals, het stof op de minimale hoeveelheid losse poeder en dan kruipen op sommige lipgloss die een vleugje roze of koraal heeft. Dit zal ons een beetje, natuurlijke look met een focus op de ogen te geven. Deze look is niets bijzonders - net zacht, dauw, gloeiende ogen die uw formele kleding aan te vullen in plaats van te concurreren met het.

Vergeet niet om mij te laten weten na het proberen dit. En als u vragen of suggesties hebben, laat een reactie en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Veel Plezier!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha