Flawless Make-up Tutorial lipstick - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sLippen zijn de meest sensuele en sexy van ons gezicht. Ieder van ons graag lippenstift dragen om die aandacht te krijgen. Maar de meeste van de tijd, lippenstiften niet verschijnen vleien op lippen gezien op de buis. Geld geïnvesteerd in een romige, hydraterende formule lijkt niet te zijn comfortabel, en de afwerking laat veel te wensen over! Ja, het is waar dat investeren in een goede lippenstift alleen niet ons te voorzien van goede resultaten. De formule dient harmonie met de lippen creëren om het juiste doel brengen! Vandaag, heb ik een tutorial lip basis, die zal helpen om een ​​onberispelijke afwerking en zelfs lippenstift bieden.

Producten die nodig zijn:

Hier is een lijst van producten, die nodig is om te komen tot een perfecte afwerking aan de lippen te bieden:


  • Lip stain
  • Lippenbalsem
  • Concealer
  • Rode ip voering
  • Rode lippenstift of lipgloss
  • Compact

Flawless Make-up Lipstick Tutorial:

Dit zijn de eenvoudige stappen, maar indien correct gevolgd, zal je lippen die perfecte afwerking te geven.

Stap 1:

Toepassing lip scrub voorkeur aan de vlokken droog te verwijderen en glad uit ruwe schrale huid op de gevoelige lippen. Schrobben je lippen verbetert de bloedcirculatie, verjongt de lippen en zorgt voor een gladde ondergrond voor je lippenstift. Als je niet wilt investeren in scrub lippen, dan is een eenvoudige lip scrub zelfgemaakte suiker en honing werk net zo goed te droge vlokken van je lippen te verwijderen. Dan gelden de lippenbalsem op je lippen voorkeur hydrateren. Hydrateren je lippen voordat lip make-up is een must. Het helpt om een ​​gladde afwerking en schoon voor lippenstift te creëren.

Stap 2:

Breng nu een dunne laag van de stichting en de set met compacte om een ​​vlekkeloze make-up basis te creëren. Als je hyper pigmentatie rond de mond gebied, gebruik dan een donkere concealer om uw onvolkomenheden te verbergen. Het zal je lippen opvallen.

Stap 3:

Kies een matte afwerking bijpassende lip kleur lipstick. Hier, ik dacht over het gebruik van een mooie rode kleur lippenstift, dus ik nam een ​​matte rode lip liner. Start vervolgens het aanbrengen van de lip liner naar de hoogste top van de boog van Cupido en langzaam vult het hele lippen. Schetsen en lippen met een lip potlood vullen voordat lippenstift. Het zal helpen om de levensduur van lippenstiften te verhogen, ongeacht de formule of de kwaliteit. Om te eindigen een nette en nauwkeurige, zijn poseren glimlachen terwijl het toepassen van je lip liner. Je strekken lippen helpen de bekleding het vouwen van de lippen bereikt! Gebruik de lip potlood en maak een fijne lijn Reinig de buitenkant omtrek van de lippen. Maak kleinere shots en sluit deze vervolgens aan elkaar als je niet een vaste hand hebben in het tekenen van lijnen.

Stap 4:

Gebruik nu een lip potlood om een ​​boog cupido scherpe creëren. Teken een diagonale lijn naar beneden op de piek van de links en rechts van de boog van Cupido. Een perfect gevormde boog Cupido zal zien als een vorm van "X".

Stap 5:

Nu, als je een lippenstift te gebruiken, neem dan de lipstick in een dunne lip filler make-up borstel. Als je een lipgloss gebruiken, gebruik dan de staf lipgloss als een borstel voor precieze toepassing. Start vullen van de lippen die de vorm van de natuurlijke kromming van de rand. Die teruggaat je lippen te glimlachen lippenstift voor een strakke afwerking en nauwkeurig.

Stap 6:

Neem nu een benadrukken van concealer of corrector lichte kleur. De lichte kleur corrector moet minstens 3 tinten lichter is dan je natuurlijke huidskleur zijn. Begin met een overzicht van de gehele lip met de concealer met een fijn penseel. Schetsen je lippen voorzichtig zonder te trekken in corrector in je lippen. Gebruik dan je vingers of een sponsje en naadloos concealer voor een strakke afwerking en natuurlijk. Set met een poederdoos om verkleuring te voorkomen of kreuken van het product.

En daar heb je lippen die perfect en foutloos! De afwerking van de lipstick is perfect gewoon de manier lippen moeten kijken! Een beetje 'de praktijk is alles wat nodig is om dit te krijgen rechts kijken!

Probeer deze truc tutorial. Vergeet niet om te komen en deel uw ervaring met ons in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha