Flanel Deken IndicatiesOf je bent een meester in het naaien of een persoon die nooit iets eerder heeft gemaakt, kunt u een flanellen deken te maken. In minder dan een uur, het verstrekken van een aangename, deken thuis te knuffelen onder die avond. Dekens flanel maken doordachte geschenken of gewoon gebruik maken van een rond het huis. De ruime beschikbaarheid van flanel in kleurrijke prints en interessant kan echt open uw mogelijkheden.

Overlappen de stukken van flanel zetten een stuk precies op de top van een ander met de pers zonnige kant naar buiten gericht. Elk stuk moet 8 centimeter langer en breder zijn dan je wilt dat de afgewerkte dek.

Maatregel 4 centimeter van de randen aan alle kanten met een liniaal en merk. Om verliezen uit rafelen (waar het weefsel begint aan de touwtjes trekken) te verminderen, kunt u ervoor kiezen om te naaien rond dit merk, maar niet noodzakelijk. Hoewel flanel geleden fray, volgens on-line bronnen voor kinderen quilts en patronen, kleurstoffen gedrukt flanel geeft zwaarte extra materiaal, dus het zal niet rafelen zo veel. U kunt ervoor kiezen om de batterijen, die niet rafelen doen in plaats daarvan gebruiken.


Snijd een vierkant van 4 cm van elke hoek. Gebruik een schaar en knip beide lagen van flanel, snijden de stof hoek. Als u in het bijzonder ambitieus voelt, kunt u deze stukken gebruiken van flanel voor zakken of andere versieringen op dezelfde deken maken, quilten samen voor een kussensloop of maak andere items met hen - als onderzetters.

Snij 01-01 januari/2-inch tabs langs alle vier zijden van het flanel tot 4 inch merk eerder gemaakt. Recht gesneden uit de rand naar de binnenzijde van de deken. De exacte breedte van de tabbladen is niet te belangrijk, maar je wilt genoeg dat het gemakkelijk om later samen te binden zal zijn om een ​​beperking. Wees er zeker van te snijden door beide lagen tot 4 centimeter te ondertekenen. Als u het naaien van de twee stukken van flanel samen, snijd binnen 1/4 inch naar 1/8 inch van de naad.

Bind elke kaart boven naar onderste lipje. Gebruik een eenvoudige platte knoop - door middel van een kaart over de andere, tablus aan de top en rond het tabblad bodem onder het snijpunt van de twee tabbladen en trekken om comfortabel tegen het grootste deel van de deken, herhaal nogmaals en draai. Doe dit helemaal in alle vier de zijden van het flanel aan de nieuwe deken te beëindigen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha