Fitness .. Ik zou niet de Indiase zoetigheden aanraken Maar nu ik hunkeren naar iets zoets, maar ik probeer goed te zijn laat ik me eens.. om zo vaak, "zegt hij.
Deepika Padukone Fitness Trainer Yasmin Karachiwala onthult:

Hier de tovenaar achter haar strakker lichaam. Yasmin gaat in de details van de training routine van Deepika en benadrukt hoe belangrijk het is om zelfbeheersing en wilskracht om impulsen die tegen je werken te regelen. Ze zegt Deepika zoekopdracht training met haar elke dag voor een uur. Wanneer u opnamen maakt in buitenlocaties, ze met opzet doet Pilates en yoga alleen. Pilates heeft wonderen op zijn lichaam gewerkt en maakt gebruik van een combinatie van kracht en yoga om de belangrijkste spieren van het lichaam te versterken en de geest ontspannen. Als een routine, helpt bij de opbouw flexibiliteit en kracht op te bouwen in de benen, buik, rug en armen door weerstand opleiding. Het gaat ook om een ​​voortdurende controle op de ademhaling die helpt om stress te verlichten en laat een goede zuurstof naar de kern spieren te bereiken. Flexibiliteit helpt coördinatie en evenwicht en alle spiergroepen doeltreffend opleiden in het lichaam.

Zweet uit:

Deepika Padukone fitness routine bestaat uit functionele training in de sportschool met een mix van vrije hand en het lichte gewicht, afhankelijk van welk deel van het lichaam is in de maak.


Daarnaast is de Pilates machine en rekwisieten als verzetsgroepen, stoel Wunda, schuim gewichten etc, worden gebruikt om een ​​training in het algemeen. Dit geeft het uiterlijk van lean body uitstraling zonder te gespierd. "We hebben ook een reeks sprong van Pilates, dat is een combinatie van cardio en Pilates," zegt Yasmin. "Hier doen we het kraakpand springen of lopen lunges dat kan gepaard gaan met lichte gewichten een pond of twee. Ik heb ook graag een minuut of twee van cardio tussenwerpen onder andere routines." Sinds Deepika dagelijkse oefeningen, om pijn in het lichaam te voorkomen , gewicht opleiding geminimaliseerd.

"Als ze een schot waar het dragen van een korte broek of een korte rok, leggen we de nadruk op zijn benen, maar als het een halster dat de rug en armen bloot, zullen we ons richten op push ups of pull-ups, en gewichten worden derhalve besloten "zegt Yasmin. "Bijvoorbeeld, een strand scene in zijn volgende film, Cocktail, waar we gewerkt aan haar blik door het hele lichaam. Meestal, het gaat om lichte gewichten en lage reps en ik graag een veel rekwisieten gebruiken om de training te houden boeiend en leuk. "

Voor haar dieet, Yasmin moedigt eten van kleine maaltijden elke twee uur een combinatie van koolhydraten en eiwitten bevatten. "We hebben onlangs ontdekt quinoa, een vervanging voor koolhydraten rijk aan vezels, die wonderen heeft gedaan voor Deepika," zegt hij.

Voedsel voor haar:

Dit is wat het dieet plan Deepika Padukone eruit ziet:

»Ontbijt: 2 eiwitten

"Twee uur later: Fruit

»Lunch: eiwit; meestal vis en gegrilde groenten

"Twee uur later, een vruchtensap of plantaardige

"Diner: mager vlees; kip of gegrilde vis

Daar ga je dames, weet je alle geheimen van fitness Deepika Padukone nu. Waarom wachten? Start werken aan het krijgen in vorm nu!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha