Fitness en beauty geheimen van Elizabeth Taylor RevealedElizabeth Taylor heeft geen introductie voor iedereen. Het zou verkeerd zijn om te zeggen dat het was, want het is nog steeds synoniem met woorden als Beauty, Diva en mode-icoon. Het werd vaak omschreven als de mooiste vrouw op deze planeet, en waarom zou het niet genoemd worden dat, kenmerken hoffelijkheid zijn een perfecte huid en zeer mooi. Het was een ongeluk in zijn tijd in Hollywood en gaf een aantal zeer sterke prestatie op het scherm. Het hebben van een kleurrijke carrière in acteren en modellering, is er één ding dat haar hield, afgezien van haar collega-actrices, heeft zijn geheimen van schoonheid en fitness. Het is een inspiratie voor elke meisje dat kan natuurlijk niet overeen met zijn uiterlijk, maar het kan zeker begrijpen enkele eenvoudige tips en belangrijk om voor zichzelf te zorgen. Hier zijn enkele van de beroemde ooit beauty tips Elizabeth Taylor.

Geheimen Elizabeth Taylor Fitness

Niet alle van ons zijn geboren met een perfect figuur, in tegenstelling tot Elizabeth Taylor, die een scherm sirene was. In zijn gesprekken met diverse top beauty magazines, heeft altijd benadrukt het belang van vrouwen regelmatig werken. In zijn tijd, in 1950, was onvoorstelbaar voor vrouwen het huis verlaten om te gaan gymming, tenzij u een model of een actrice. Zwemmen en wandelen oefeningen waren kritisch naar Liz, die hielp haar om in vorm te blijven. Tijdens zijn debuut, op een streng eiwitdieet en strenge oefeningen werd gezet.


Beauty Secrets Elizabeth Taylor

Naast de mislukte huwelijken, wiegde de modewereld met gebogen wenkbrauwen dik, dat "het ding" in die dagen waren. E 'werd een rage en uit had haar wenkbrauwen tweezed dun. Nu de dikke wenkbrauwen zijn rug, kunt u heel goed een paar signalen uit deze Hollywood Hottie van zijn tijd en rock jezelf. Je moet een professional die weet de vorm van het gezicht en nauwkeurig kunnen vertellen als je in staat zijn om de look wenkbrauw dikte overtuigend Sport Consult. Voor Elizabeth Taylor geur altijd vertegenwoordigde de pracht van een vrouw en het feminisme, dat is waarom het een eigen assortiment heeft gelanceerd van betoverende geuren zoals White Diamonds, Violet Eyes en Gardenia, die een van de eerste best verkochte geuren up-to-date waren .

Gevoel voor mode van Elizabeth Taylor

In zijn interview met modeontwerper Michael Kors, herinnerde zich hoe hij hield van witte tijdens de winter met bont sjaal rond haar. Elizabeth Taylor's liefde voor sieraden maakte zelfs een boek met de titel "Mijn liefdesrelatie met sieraden" in 200 te schrijven had een geweldige collectie van kettingen, armbanden en oorbellen al dat zijn verlangen naar diamanten vertegenwoordigd. Ze was nauw betrokken bij het ontwerpen van hun stukken, die gelukkig en tevreden gemaakt. Het hebben van vroeg haar hoe het is in staat om sieraden en parfum te ontwerpen, reageerde: "Ik trek in mijn slaap." Oh boy, als iemand zo getalenteerd tijdens de slaap zou kunnen zijn, voorstellen hoe het toen wakker moet zijn geweest. Dit is het charisma van Elizabeth Taylor, die gaat altijd blijven, zelfs nadat hij verliet de Aarde. Haar schoonheid, charme en magnetisme zijn altijd haar de mooiste vrouw, heeft de mensheid ooit heeft gezien.

Dus, ga je naar een van deze beauty geheimen Elizabeth Taylor aan uw checklist van de mode bevatten? Laat ons uw feedback!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha