Firming Mask chocoladeChocolade en honing masker tegen verzakking

U hebt waarschijnlijk gehoord van de chocolaterapia ooit. Dit is een schoonheidsbehandeling dat op de lange termijn kan helpen hydrateren, toon en voeden de huid, het krijgen van een verstevigend effect en mogelijk goed af tegen cellulitis. Dit recept wordt voorgesteld op basis van het en kan van pas komen tegen de slapheid: handgemaakte chocolade en honing masker.

Ingrediënten:


  • Twee bars van donkere chocolade
  • Twee eetlepels honing

Voorbereiding:

Smelt de chocolade au bain marie, wacht goed getekend. Later, het vuur uit, voegt eetlepels vloeibare honing en meng goed tot alle ingrediënten worden gemengd.

Met het masker nog in een vloeibare toestand (maar niet te heet: branden), toegepast op de gebieden van het lichaam die u wilt toon van. Dan, dek af met plastic folie of plastic en laat zitten voor 20, 30 minuten. Tot slot, verwijder het masker met een koude douche, het herhalen van de toepassing van twee of drie keer per week.

Andere goede keuzes in deze categorie zijn de ei wit masker aan verzakkingen en tomaat verstevigende. Interessante ingrediënten voor losse huid weer kracht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha