Fifties Party Ideeën voor VolwassenenHost een jaren '50 thema 'volwassen partij om feestvierders van hun jongere jaren te herinneren of om de invoering van een jongere generatie van volwassenen hebben tijd verloren. Gastheer van de partij in een banket faciliteit te huur en te versieren de partij hoofdkantoor om te kijken als een sok hop. Gebruik het thema in elk aspect van de partij, van uitnodigingen voor bruiloft gunsten voor een onvergetelijk verjaardagsfeest, jubileum of andere speciale gebeurtenis.

Uitnodigingen

Kopen thema uitnodigingen met betrekking tot de gebeurtenis of thuis voor slechts een partij uitnodiging. Om de uitnodigingen te maken, snijd een stuk zwart papier in de vorm van een record, met een gat in het midden, en schrijf de partij informatie aan de ene kant. Als alternatief investeren een beetje 'van geld in de uitnodiging idee en kopen vinyl platen tegen redelijke prijzen. Schrijf de partij informatie aan de ene kant met een lichte glitter marker. Een andere optie is om de uitnodigingen poedel rok van het karton en stof te maken. Snijd de vorm van het schort uit een stuk karton en dezelfde vorm van een doek. Geef de details van de partij op het karton en lijm de bovenkant van de rok stof om de top van de rok karton. Til haar rok naar de details van de partij te tonen.

Decorations

Zoek een banket faciliteit met een geblokte vloer in zwart-wit of kijken naar het huren van een vloer die samen kunnen worden ingevoerd. Zet een grote rode-en-witte ballon boog binnen de ingang van het hoofdkwartier van de partij. Sieren de muren met vinylplaten, posters van klassieke auto's of knipsels en posters van de populaire muziek en filmsterren van het decennium. Huur een juke-box te gebruiken als een middelpunt voor het evenement. Dek de feesttafel met rode pastel tafellaken-en-wit en gebruik een zonnebril 1950 stijl voor servetringen.


Activiteiten

Huren van een disc jockey voor de partij te blijven muziek en gasten te vermaken tijdens het evenement te spelen. Disc jockey kan je ook helpen om een ​​onwillige publiek op de dansvloer te krijgen. U kunt ook het huren van een dans instructeur om de groep te leren een beetje 'danspassen in jaren '50 stijl. Moedig feestgangers te komen gekleed in jaren 50 stijl -apparel en de prijzen uitreiken voor de beste jurk, het kostuum authentieker en meer gek. Voor een georganiseerde activiteit, vraag dan een wedstrijd van nummerherkenning. Verdeel de groep in twee teams en spelen kleine fragmenten van liedjes voor de teams om de titels raden. Het team dat de meeste juist raadt, wint het spel.

Favors

Laat elke gast naar huis een zonnebril 'stijl in de jaren '50, ook gebruikt als servetringen op het feest. Andere jaren '50 thema bruiloft gunsten behoren fuzzy dobbelstenen, vinylplaten, klassieke films of tv-shows op DVD. Om een ​​tas partij gunst te vullen, echter, zijn onder meer kleine beeldjes klassieke auto, plastic bekers, cola 'gemengde cd van jaren '50 muziek, en opblaasbare gitaren. Voor een partij gunst te meten, geven elke gast een boeket cookies gemaakt met suiker cookies gesneden in een poedel rok en een zonnebril vormen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha