Fem kurkuma kruiden Eerlijkheid Creme Bleach

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 7, 2015 Admin Schoonheid 0 0


Een gemiddelde en teleurstellend Bleach - betreuren het zeker !!


Kurkuma is al sinds de oudheid een populaire keuze voor huidverzorging. Het wordt verondersteld te versterken en verbeteren van de teint. Heeft bewezen resultaten; kijk eens hoe bruiden in het hele land gebruiken in een must-ritueel een dag voor de bruiloft.

De kruiden kurkuma Fem Eerlijkheid Creme Bleach is een bleekmiddel gezicht, die wordt geleverd met de goedheid van kurkuma. En 'handig en kan worden gebruikt thuis met gemak. Het merk Fem is verkrijgbaar in een reeks van goud, perzik, appel en bleekmiddelen kurkuma kruiden. Het pakket van Fem kurkuma kruiden Eerlijkheid Creme Bleach is in een kartonnen doos kurkuma geel. Het bleekmiddel is verpakt in een bad van wit plastic en de activator apart in een klein plastic kuip met etikettering geel.


De verpakking is gemakkelijk te vervoeren en past gemakkelijk in je doos toiletartikelen. Het bleekmiddel is volledig vrij van ammoniak en getest op reacties op de huid. Als u andere variaties geprobeerd en hebben allergische reacties geconfronteerd, probeer dan dit, is er ammoniak in zich om een ​​reactie te activeren. Deze bleekmiddel kruiden een veel veiliger optie dan andere bleekmiddelen volledig op de markt.

Prijs en hoeveelheid:

INR 25 8 gram

Belangrijkste ingrediënten:

Waterstofperoxide, stearinezuur, propyleenglycol, parfum, kurkuma oleohars.

Instructies voor gebruik:

  • Was je gezicht schoon als een eerste stap.
  • Vervolgens, meng de inhoud van room bleekactivator en de verhouding van room 6g 0,6 g activator. Ik kocht het pakket gooit, dus ik gemengd de hele pot poeder activator in crème bad en goed gemengd. U kunt gemakkelijk mengen met de plastic spatel die wordt geleverd met het bleekmiddel.
  • Het verdient de voorkeur het bleekmiddel room en de activator poeder twee volle minuten meng tot poeder lost volledig in de room. De crème bleekwater is een zeer helder geel en het poeder activator is in een schaduw van geel licht. De crème bleekmiddel heeft een sterke geur van kruiden kurkuma. Bleekwater vermengd met de activator wordt een crème klein donker geel.
  • Breng vervolgens het mengsel op het gebied dat moet worden gebleekt. Het is raadzaam elk bleekmiddel te brengen op wenkbrauwen en onder de ogen, zoals het oog is het zeer gevoelige huid.
  • Je kon de aanvraag voor 15 minuten te laten en dan afwassen met gewoon water. Gebruik geen zeep voor 5 uur na het bleken om betere resultaten te krijgen.
  • Ik raad de toepassing van een kleine hoeveelheid achter het oor en doe een patch-test 24 uur voor toepassing in het gezicht te controleren op eventuele allergische reacties.

Mijn neem Bleach Fem Eerlijkheid Crèmes kurkuma kruiden:

Een lichte tinteling is evident met al bleken en dit ook. Ik had een allergische reactie voor of na toepassing van bleekmiddel. Ik zou zeker zeggen dat het werkt veilig en goed op alle huidtypes, maar het doen van een test voor het aanbrengen in het gezicht is een must. De resultaten van bleekmiddel in een heldere gezicht. Alle gezichtshaar verandert in een mooi goudbruin. De kleuren bleken al het haar gelijkmatig en het effect is prominent en blijft gedurende 3 weken na het aanbrengen.

Dit bleekwater beweert speciaal zijn ontworpen voor het verwijderen van een gebruinde huid, lichter huidskleur en geef billijkheid. Het is echt niet werkt op het verwijderen of vervagen van de gebruinde huid. Zorgt voor een natuurlijke glans en verandering van de haarkleur van het gezicht resulteert in een oogwenk vermogen. Het gemiddelde product. Ik niet aan te raden regelmatig te bleken met dit product als whitening is niet goed voor je huid regelmatig. U kunt gaan voor deze speciale gelegenheid. U kunt na 21 dagen van toepassing bleken te herhalen, weer, indien gewenst, en niet eerder als de huid beschadigen. Ik zou heel graag het bleekmiddel heeft belemmerd om zijn hoge claims, maar helaas heeft hetzelfde effect als andere whitening beschikbaar in en niets uit het gewone om het te onderscheiden van de concurrentie had.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha