Father Christmas Crafts voor peuters en kleuters met Cotton BallsKerstman baard en hoed rood-wit kenteken zijn gemakkelijk vertegenwoordigd in de ambachten voorschoolse met kenmerken van katoen-bal. Het toevoegen van katoenen ballen kleuterschool ambachten Kerstman verbetert de consistentie en dimensionale elementen van het uiteindelijke product, dat methoden om de standaard tweedimensionale kunstwerken te bevorderen leert.

Cotton-Ball Card Kerstman

De combinatie van een zachte afbeelding van de Kerstman op wenskaarten stimuleert kleuters om zich te houden aan de geest van het geven van geschenken. Geef elke kleuter van wit licht kleur van groen karton dat in aanvulling op een rode driehoek papieren hoed, twee een roze papieren archieven vierde in grootte aan de wangen, een archief van ronde cent papierformaat voor de zwarte mond, een dubbeltje-sized rode ronde karton aan de neus, een paar googly ogen, zeven katoen ballen om de elementen hoed en lijm. Plaats witte tempera verf op een papieren bord robuuste, dompel de handpalm en vingers van een kleuter in de verf en maak een unieke indruk op zijn kop in de onderste helft van het bord om de baard van de kerstman te vertegenwoordigen. Help een kleuter op een moment kunt u snel wassen van de handen van de student eerst volgende student. Toon de klasse hoe te lijmen op de hoed, ogen, wangen, neus en mond na de baard volledig droog is. Verlijmen op zes katoenen ballen in een horizontale lijn onder de hoed en een katoenen bal in het bovenste deel is de laatste stap. Het toevoegen van katoen ballen om de baard (in plaats van de hand print) is een andere optie.

Wearable Kerstmuts

Om de hoed van de Kerstman dragen met gezwollen, katoen-ball biedt u snel een project dat kleuters kunnen versieren tijdens de vieringen voor de feestdagen thuis of van hun schooltijd kerstspel. Twist 8.5-inch-door-11-inch bouw papier in een kegel en nieten of hete lijm aan de randen naar beneden. Van de bouw van papier, snijd half dollar-size cirkels beige gezicht, 6-inch, lange zwarte strips voor de riem en 2-inch lange stroken van geel (dezelfde breedte van zwarte strepen) aan de riem gespen. Verdeel een van elk aan kleuters met een rode kegel, katoenen ballen, lijmsticks en markers. Laat de klas hoe de beige cirkel plakken in het midden van de dop, met inbegrip van de cirkel met katoenen ballen, toetreden tot de riem en gesp, en dan stok het topje van de hoed katoen-bal. Wacht tot de lijm droogt voordat leerlingen kleuren het gezicht voorkomt het wegglijden rond de kegel. Garen bevestigd aan de gaten aan elke kant hield de Santa hoed op het hoofd van elk kind. Een aantal kegels aan de behoeften van de klasse voorziet back-up kegels van die welke tijdens het project verwijderen.


wc-papier rollen Kerstman ornament met Cotton-Ball Beard

Een katoenen-ball ornament van de Kerstman geeft kleuters de kans om te schilderen, plakken en hun ouders een kerstcadeautje. Het verzenden van kleuters thuis met een briefje aan de ouders hen te vragen om een ​​lege rol wc-papier te sturen in de klas met hun kind een week of twee voordat het project zorgt ervoor dat elke leerling een rol wanneer het tijd is voor het project . Houd een paar extra rollen bij de hand voor studenten die eindigen met geen extra's. Laat de klas hoe de laatste twee derde van de rode roll en het bovenste derde beige schilderen. Staande rollen wc-papier op hun einde of zet aan een touw hangen horizontaal zijn twee methoden voor het drogen van een holle cilinder met minimale vegen verf. Kerstman Schakel terug naar de studenten en hen te leren hoe om te sneldrogende verf bladerdeeg gebruiken voor het oog en een riem. De laatste stappen worden verlijmd op de watten baard en een rode driehoek vilten hoed. De afgewerkte project ligt tussen of boven takken van de kerstboom.

van

Santa Cotton Baffi

De kerstman heeft een snor, maar soms is het niet vertegenwoordigd ambachtelijke kerstman, omdat de transacties zijn klein en hebben beperkte ruimte om een ​​snor te voegen. Het opnemen van een snor katoen is een eenvoudige stap, omdat de katoenen vezels die worden gescheiden en getrokken in een lang stuk touw-achtige gemakkelijk worden gelijmd over de mond. Met uw vingers aan de uiteinden van zijn snor te rollen iets boven de baard voegt een realistische look.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha