Fashion Rampen! Hoe ze te vermijdenAlle fancy dingen betekenen niet altijd de mode!

Mode, in tegenstelling tot wat velen denken, is een slachtoffer van de trends niet te zijn. Dit is een uitbreiding van je door de kleren die je draagt. Aan de andere kant, terwijl de beslissing van uw look, moet je weten hoeveel is te veel. Zorg ervoor dat er beweging is een ramp voor mode. Het is altijd veiliger om underdressed zijn en worden goed gekleed, in plaats van overdrijven je look en het wordt een misstap.

U investeert veel tijd en geld om de juiste look voor de dag te komen. Maar zelfs de meest mode-savvy mensen krijgen alles verkeerd soms. We hebben allemaal geconfronteerd met het falen van de stijl op een bepaald punt of het ander. Deze fouten helpen om meer over styling leren. Maar hier zijn een paar tips om te besparen uit te draaien in een ramp uit de mode. Rampen die moet worden vermeden ten koste van alles.


Beyonce Knowles

Kijkend naar deze jurk, moeten we het erover eens dat er niets mis mee is. De band lijkt te goed (of bijna, als je negeren wat gegolfde bodem). We zijn er zeker van dat we dit aspect zou hebben genomen voor het stylen media. Maar het haar en de schoenen te breken hel los. Ze had zeker om het haar omhoog te trekken om aandacht te krijgen om zijn schouders en sleutelbeen. Maar dat kraai nest rommelig gewoon niet verder met de jurk ruches. In feite hebben we het gevoel kunnen zich gemakkelijk liet de krullen van nature open voor uw schouders flatteren. Showing-off is niet altijd warm. Zelfs die laarzen lijken niet te veel toe aan de look. Alle toevoegt aan het is de mode-ramp! Ballet platte schoenen hebben net gedaan de truc. Of zelfs eenvoudige delicate hielen zou werken. Deze look is te groot om de ogen te behagen.

Les geleerd: Niet markeren of te focussen op teveel dingen tegelijk. Te veel nadruk onderzoek kan leiden alleen tot de tsunami.

Sonam Kapoor

Dit beeld toont een goed geklede actrices van B-Town. Maar de fout van de mode is het eens met deze look bewijst ons gelijk. Iedereen kan een slechte dag styling hebben. Dit is een klassiek voorbeeld van overdrijven hun look. Laten we beginnen met de jurk. Nu, dit falen is een mengsel van Indische stijl draperen en de oude Griekse flow. Nou dat net doodt onmiddellijk. Het lijkt meer van Bengaals gordijnen. Een mix van stijl is ok, maar hier is twee contrasterende looks en draagt ​​niet bij aan anderen. De sieraden is zeker een essentieel onderdeel van de Griekse stijl. Maar dit heet overboord gaat. Ook het ontwerpen van de Indiase sieraden is niet Grieks. Griekse liefde schoenen ook. Maar deze keer is het niet toe te voegen aan de look. Hielen zou hebben gered haar blik we zeggen. Deze appartementen geven een casual look. Tot slot, zwarte clutch! Omdat zwart! Als al het andere is beige en goud, waarom zou je draagt ​​een zwarte clutch! Deze look vereist geen tas of clutch voor die kwestie. Haar haar is het enige dat hier toonbaar uitziet. Tijdens het mixen stijlen, altijd onthouden om recht te doen aan zowel. Twee stijlen moeten elkaar aanvullen en niet de andere te overmeesteren.

Les geleerd: Er zijn twee belangrijke afhaalrestaurants uit deze geweest. Detaillering is de sleutel. En de tweede is dat we twee keer nadenken en hard als het resultaat gaat mengen stijlen zijn! Of recht doen aan beide, of dragen slechts één.

Heeft u meer tips over mode rampen? Do's en don'ts van de mode? Deel uw opmerkingen met ons op en laat uw commentaar hieronder. De volgende keer dat je stijl kijken, vergeet niet om de dingen eenvoudig te houden. Eenvoudig is altijd leuk!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha