Fantasie Eye Make-up Tutorial - Met stap voor stap instructies en foto'sWe zijn allemaal opgegroeid zien van Disney prinsessen. Heb je ooit gemerkt hun oog make-up? Het is niet kleurrijk en levendig? Het maakt niet glamoureus te kijken en te dromen? Wanneer we fantaseren zich dragen prachtige jurken en prom jurken als hen, omdat we oog make-up vergelijkbaar met wat ze dragen niet kunnen doen?

Jasmijn van "Arabian Nights" wordt altijd gezien het dragen van een blauwe jurk en make-up. Het verzamelen van dezelfde kleuren, heb ik geprobeerd om mijn eigen versie van jasmijn geïnspireerde make-up te creëren. De stepper fantasie make-up tutorial is als volgt:


Fantasie Eye Make-up Tutorial

Stap 1:

Laten we beginnen met de ogen verborgen en wenkbrauwen verzorgd. Ik gebruikte Colorbar Stick Concealer in tint lichter en Rimmel London wenkbrauw potlood in de schaduw, bruin zwart.

Stap 2:

Breng nu een lichtblauwe oogschaduw over het hele ooglid. In plaats van oogschaduw, eyeliner gebruikte ik 60 299 Anna Andre voor deze stap. Wees zeer voorzichtig niet te gaan over de vouw gebied.

Stap 3:

De volgende stap is een beige kleur zilver-metallic coating aan te brengen op het binnenste derde deel van het ooglid. Ik gebruikte L'Oreal Paris onfeilbaar oogschaduw, en gebruikt de schaduw Hourglass Beige. Hier, zorgvuldig dep de oogschaduw in de binnenste delen van je derde oog, in plaats van vegen als wordt meestal gedaan.

Stap 4:

Het is nu tijd om een ​​donker metallic blauw van toepassing op de buitenkant derde deel van je ooglid. Ik gebruikte L'Oreal Paris Color schaduw onfeilbare oog voor schaduw All Night Blue. Ik gebruik dit merk herhaaldelijk vanwege de lange duur van de kwaliteit van het product en uitstekende schaduw gieten in de look die ik wil.

Stap 5:

Neem nu een blending kwast en meng alle drie tinten zacht en voorzichtig, zodat er geen harde lijnen worden gezien. Het eindresultaat is belangrijk; moet er niet uit als er verschillende tinten gebruikt, maar een mengsel van vele tinten die vloeiend in elkaar overlopen. Tegelijkertijd niet te vegen, waardoor de glans van deze schaduwen niet verloren en binnen bepaalde grenzen worden gehouden.
Ook gelden dezelfde blauwe oogschaduw op de buitenste derde verjaardag van de onderste wimperlijn. Dit zal het uiterlijk, kleur vullen en op te vallen.

Stap 6:

Deze stap betreft het uitlijnen van de bovenste oogleden met een blauwe eyeliner turquoise-groen water. Gebruik het nog slim zachtjes. Verleng de eyeliner om een ​​swirl patroon omhoog te maken over de wimperlijn. Het oog ziet er goed uit met deze aanraking, en ja, een beetje 'theatrale of dramatisch. Maar dan is dit het thema van ons oog make-up vandaag. Ik gebruikte Inglot Gel eyeliner schaduw 8 Dit is de beste die ik heb gevonden, na het proberen van verschillende tinten, om het uiterlijk dat we besloten in het begin te krijgen.

Stap 7:

De stappen gebeuren nu heel voorzichtig. Lijn waterlijn met blauwe kohl. Ik gebruikte Colorbar Kohl Eyeliner intense tint, ja, je raadt het al, en het is MysteriousBlue.

Stap 8:

Nu til de hele look, een highlighter onder de wenkbrauw bot en de binnenste hoek van het oog toe te passen en traanbuis. Ik gebruikte het product Inglot oogschaduw elk systeem Vrijheid.

Stap 9:

Nu is het tijd voor de finale. Gewoon krul je wimpers en mascara aanbrengen. Sinds ik gebruikte al blauw hier, de mascara is ook Navy Blue van Inglot. Deze keer is niet erg dramatisch. U kunt ook gebruik maken van zwarte mascara dramatisch of, beter nog, kunt u deze valse wimpers te benadrukken.

Dus dit is het eindresultaat. Verbazingwekkend is het niet? Het is een fantasie oog make-up Jasmine geïnspireerd; perfect voor themafeesten. Als je wilt dat het een beetje te zijn 'minder dramatisch, neem dan gewoon het model van de externe turbulentie en je bent klaar voor een cocktail party zijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha