False Lash bagage verhuizen!Wanneer wimpers zijn zo gedrongen zelfs mascara niet helpt, moet u de "grote kanonnen", dat wil zeggen, valse wimpers uit te brengen. Falsies zijn een manier om je look te dramatiseren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren.


Sommige mensen zelfs verzamelen valse wimpers en u zult verrast zijn om te weten dat hun collectie over honderden zullen komen zijn! Men kan dan vragen hoe ze blijven deze wimpers? Nou, er zijn een aantal goedkope manieren om uw favoriete wimpers op te slaan als ze de enige paar dat u eigenaar of een van de honderden in je collectie. Opslag vooral als je onderweg bent en het reizen!

Nail Tip Sorters:

Dit zijn dozen met speciale vakken voor het opbergen van kunstmatige wimpers en lijm. Ze hebben verschillende grootte compartimenten en zelfs een voor nagellijm. Dus je kunt verschillende wimpers te houden in verschillende sectoren en zelfs wimper lijm kan worden opgeslagen in daar.

Pillendoosjes::

Nu heb je geen pil oma voor de wimpers te downloaden! Pil dozen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de meeste apotheek winkels, apotheken en warenhuizen. Ze komen in leuke kleuren met of zonder compartimenten, teneinde een aantal wimpers deze ook opslaan!

Haal een met 2 compartimenten en opslag werpt enerzijds en de kleine groottereis lijm anderzijds. Zet het in je tas en je bent goed om te gaan!

Altoids Mint Boxes::

Altoids, ook wel bekend als het merkwaardig sterke munt wordt geleverd in een stevige metalen behuizing. Geniet van teken en gebruik vervolgens de doos om de wimpers te slaan. Het is groot genoeg om de lijm en pincet je nodig hebt op te slaan. U kunt ook gemakkelijk kopen bij elke supermarkt!

Vergeet niet, dan kunt u de vakjes aan te passen met glitter, verf en steentjes aan de wimpers op welke manier u wilt bewaren!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha