Fairever Fairness CreamNatuurlijke en handige Fairness Cream - Get mooie stralende huid !!


De schoonheid is in het oog van de toeschouwer. Maar ik geloof dat schoonheid is wat ik voel over mezelf. Veel donkere schoonheden die er willen een lichtere huidskleur. Eerlijk is de droom van velen. Maar het is belangrijk om dat eigen vermogen betekent niet dat je volledig kan gaan lichtere huidskleur originele herinneren, maar met de juiste zorg en onderhoud je kan zeker de impact van black-out te verminderen als gevolg van het looien en vervuiling. Vandaag de dag worden talloze crèmes in India op de markt gebracht door te beloven onmiddellijke eigen vermogen, maar slechts weinigen van hen geven goede resultaten.

Fairever eerlijkheid crème wordt op de markt gebracht door Cavinkare beperkt. Het merk is een betrouwbaar bedrijf voor de productie van kwalitatief goede producten voor huidverzorging. De crème beweert de huidtint lichter te maken, verminderen donkere vlekken en pigmentatie. En 'volledig vrij van bleekmiddel en beweert alle soorten van de huid aan te passen.


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 45-25 gram.

Ingrediënten:

Saffraan, melk, zoethoutextract, tarwekiemolie.

Hoe te gebruiken?

  • Begin met handvat schoon is het beste om de crème met je vingers.
  • Knijp een kleine omvang van room in de palm van je hand.
  • Puntjes op de crème over je hele gezicht en hals, het vermijden van de toepassing rond de ogen.
  • Zachtjes masseren van de room tot het volledig is opgenomen in de huid.
  • Masseer de crème met cirkelvormige bewegingen naar boven om de bloedcirculatie te verhogen en ook voor snelle absorptie.
  • Gebruik twee keer per dag voor het beste resultaat.

Mijn ervaring met de Fairever Fairness Cream:

Fairever eerlijkheid crème verkoopt in een witte container van rechthoekige doos met roze letters. De crème is verpakt in een witte buis met een pet van helder roze. Kan gemakkelijk tijdens de rit worden vervoerd, aangezien er geen probleem van productverlies. De buis heeft een sproeikop en releases alleen een beetje 'room in een tijd ingedrukt. De crème is wit en heeft een geur van saffraan.

De geur van de crème zal een beurt af voor velen, omdat het zeer sterk en blijft de huid gedurende ongeveer 15 minuten na applicatie.

De textuur van de crème is dik en romig. Een kleine hoeveelheid erwt omvang van het product is voldoende voor het hele gezicht en hals. De crème laat een witte cast na het masseren in de huid. Het zal erg moeilijk zijn om deze ene te dragen vanwege de crème van witte gegoten. We raden het toepassen van deze crème en volg met een poederdoos die voldoen aan uw huid toon om het effect van de witte gegoten minimaliseren. De consistentie van het ijs is goed. Het verspreidt zich gemakkelijk en mengt goed in de huid met uw vingers.

Verwacht niet direct resultaat met deze crème. Je moet regelmatig te gebruiken om een ​​verschil in uw huid toon merken. Ik merkte een lichtere tint huid en het verminderen van de tan na 2 weken regelmatig gebruik. Mijn huid voelde absoluut zacht en na toepassing soepel. Ik heb ook gemerkt een lichtflits op het gezicht, dat zeker maakte me een goed gevoel over mezelf. Helaas werkt de crème niet op donkere vlekken en pigmentatie zoals zij beweert.

De crème voelt licht aan op de huid en is comfortabel om te dragen. Heeft vette huid of vette niet, en werkt goed voor de combinatie en vette huid mensen. Voor mensen met een droge huid, niet de huid te hydrateren en je kunt heel droog aanvoelen. Het is het beste om een ​​goede vochtinbrengende crème te gebruiken voor het aanbrengen van de crème om uitdroging te voorkomen. Dus als je een droge huid, kunt u kijken naar andere producten die uw huidtype het beste past.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha