Fabindia Wild Rose Moisturizing lotion- beoordelingBudget-vriendelijk en zeer vochtinbrengende lotion - Het is een must !!


Wie houdt er niet van lange vloeide rode rozen diep? Hun heldere kleuren en rijke en hun spiraal centra zijn de meest populaire bloem. Deze mooie bloemen een gevoel van vreugde opwekken met hun intense geur. Ze hebben ook geweldige esthetische voordelen. Rozen helpen verjongen en de huid op natuurlijke wijze, waardoor er een lichte geur achter. Fabindia Wild Rose Moisturizing Lotion is verrijkt met de goedheid van vitamine E en shea boter tot een intensieve voeding en hydratatie van de huid te voorzien.

Prijs:


Rs. 22

Ingrediënten:

Mineraal water, propyleenglycol, glycerol monostearaat, palmitaat, Dimethicone, natrium PCA, cetyl alcohol, stearinezuur, emulgerende was, shea boter, IMID Ureum, methylparaben, vitamine E, kaliumhydroxide, carbomeer, xanthaangom, Prppyl Paraben parfum.

Mijn ervaring met Fabindia Wild Rose Moisturizing Lotion:

De Fabindia Wild Rose Moisturizing Lotion wordt geleverd in een heldere fles met een rood label. De fles heeft een pomp dispenser wit om het product vrij te geven. De pomp dispenser heeft een zeer fijne mondstuk dat kleine hoeveelheden van het product releases. vermijden verspilling van het product. Er is een doorzichtige kap die dispenser bedekt en beschermt het product tegen verlies. De verpakking van de fles is prefect, functioneel en zeer handig in gebruik. De lotion heeft een aangename geur die is mild en niet meer roze gevoed. Het geeft een verfrissend gevoel licht en rustgevend voor de huid.

De textuur van de lotion is zacht, glad en romig. Het heeft een lichte dikke consistentie, dus het duurt slechts een kleine hoeveelheid aan op het gezicht en lichaam te hydrateren. Dit product werkt in hydraterende gezicht en lichaam. De formule glijdt gemakkelijk en verspreidt zich op de huid. Het kan een zachte massage te nemen om hem te helpen volledig geabsorbeerd door de huid. Laat geen sporen van een product of witachtige film achter, wordt opgenomen in de huid. De lotion is een licht roze kleur.

De lotion hydrateert effectief, waardoor de huid zacht en soepel. Verlicht de huid van een droge en onmiddellijk het voelt glad en gehydrateerd. Hoewel de lotion is romig, geen vette huid, vette of plakkerig. Zoals ik heb een gemengde huid, deze lotion maakt mijn gezicht een beetje 'vet. Dus, ik zou het niet gebruiken om mijn gezicht hydrateren. Mensen met een droge huid type en normaal kunnen werken goed te vinden voor je gezicht. Ik niet aan te raden mensen met een combinatie en vette huidtype te gebruiken op je gezicht als je zou kunnen olie en vet te maken. Maar, ik wil mijn lichaam te hydrateren met deze lotion en werkt echt goed. De lotion houdt de huid gehydrateerd gedurende 4 tot 5 uur, en dan moet ik opnieuw toe te passen om het laatste voor de hele dag te maken.

Pro Fabindia van Wild Rose Moisturizing Lotion:

  • Verpakking pomptype fatsoenlijk en functioneel.
  • Betaalbaar.
  • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
  • Maakt de huid zacht en gehydrateerd.
  • Het heeft een aangename geur van rozen.
  • Hij voelt het licht en niet vette huid of vette maken.
  • Reis Packaging vriendelijk.

Tegen Fabindia Wild Rose Moisturizing Lotion:

  • De formule lotion merken geconfronteerd vettig en olieachtig, maar het werkt erg goed voor het lichaam.
  • Het bevat parabenen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha